Μπαλτίδης: «Οι παίκτες του στοιχήματος θα πάνε στο εξωτερικό»

Metrosport Team23 Δεκεμβρίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπαλτίδης.

Ο έμπειρος παράγοντας μίλησε για την απόφαση του κράτος για «χαράτσι» στα κέρδη των παικτών του στοιχήματος προς τις ομάδες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μπαλτίδης:

«Εδώ και 40 χρόνια γίνονται τα ίδια πράγματα στο ποδόσφαιρο. Αυτό που κάνει το κράτος με το στοίχημα έγινε και με τον Χάρρυ Κλυν πρόεδρο στην ΕΠΑΕ, τότε με το ΠΡΟΠΟ. Είναι η ίδια κατάσταση. Θα πάρουν πολύ λίγα χρήματα οι ομάδες. Θα πρέπει να αποφασίζονται όσα λέγονται και όχι κάτι άλλο. Γιατί ποτέ δε γίνεται αυτό που λένε. Βγήκε κάποτε ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης (σ.σ. ο Πανόπουλος) και είπε να κάνει τη Λίγκα και φύγαν από την ΕΠΑΕ. Διαλύσαν το ποδόσφαιρο. Και είπα τότε ότι αυτά είναι πράγματα που θα το καταστρέψουν. 

Στις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου μπορώ να παίξω και να με δεχτούν με μεγαλύτερα στοιχήματα. Άρα ο παίκτης θα πάει εκεί. Ξέρετε πόσα πληρώνουν οι εταιρίες στη Μάλτα για να πάρουν άδεια; 25 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Στην Ελλάδα ζητάν 5 εκατομμύρια ευρώ. Εγώ έχω στοιχηματική εταιρία. Για να παω καλά σαν στοιχηματική εταιρία πρέπει να είμαι υγιής. Αυτοί προσπαθούν να μην είμαι υγιής. Το κράτος βάζει χέρι στον παίκτη και κάθεται απέξω. Και το έκανε και παλαιότερα, με τον ΟΠΑΠ. 

Έβαλε τον ΟΠΑΠ να δίνει τα λεφτά και το κράτος ήταν πάντα απέξω. Τα μηχανήματα της εταιρίας μου είναι στην Κόστα Ρίκα. Και δεν είναι μόνο ότι είναι εκεί, το θέμα είναι ότι η Μάλτα δίνει την κατεύθυνση. Η Μάλτα είναι το κουμάντο του κόσμου. Ένα μικρό νησάκι στο οποίο καταφέρανε με διάφορους τρόπους να κάνουν μία επιτυχία. Έρχεται το κράτος και κάνει ευτυχισμένους αυτό που είπε ο Μποροβήλος, τους μ@@@@κες. Εγώ λέω τι θα κάνουν οι εταιρίες. Κι εγώ θα το κάνω. Όλοι θα βάλουν στην τσέπη, ακόμα και αυτοί που δεν είναι μέσα. Κι εμένα αν μου δώσουν, τι θα κάνω;»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.