Μπαλτίδης και Σγουρής για τον «γάμο» Απόλλωνα - Τρίγλιας

Metrosport Team02 Ιουλίου 2021

Οι Φώτης Μπαλτίδης και Κώστας Σγουρής μίλησαν στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη συμφωνία που είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση και τους όρους της. 

Φώτης Μπαλτίδης: «Απομένουν νομικά ζητήματα για να τελειώσει η υπόθεση»

«Δεν θα χαθεί η Τρίγλια σαν Τρίγλια. Ήρθαμε σε συμφωνία χθες. Απομένουν κάποια νομικά θέματα για να τελειώσει η υπόθεση. Η ομάδα θα λέγεται Απόλλων Καλαμαριάς - Τρίγλια και θα παίζει και στα δύο γήπεδα. Δεν θα χαθεί ιδιαίτερα η Τρίγλια. Με αγαπούν και τους αγαπώ. Δεν θα χαθεί ούτε και ο Απόλλων. Η ομάδα δεν θα φύγει από την Τρίγλια ούτε από την Καλαμαριά. Δεν αγοράζουμε ΑΦΜ, είμαστε συμπαίκτες με Τρίγλια».

Κώστας Σγουρής: «Συμφωνήσαμε, θα παραμείνει στην Τρίγλια η ομάδα»

«Ξεκινάμε για τα πιο δύσκολα. Το πως θα συμμετέχει η ομάδα στη Σούπερ Λιγκ 2. Η ομάδα μεγάλωσε πολύ. Αυτή τη στιγμή, η ομάδα έχει αρχίσει προσπάθεια να κατεβεί στην κατηγορία. Το εγχείρημα είναι μεγάλο και υπάρχουν δυσκολίες οργάνωσης και οικονομικές. Προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όπως πρέπει. Υπάρχουν επαφές ώστε να δημιουργήσουμε κάτι μεγάλο που θα μπορεί να πρωταγωνιστήσει». 

Για τη συνεργασία με οικογένεια Μπαλτίδη: «Είναι γνώστες του ποδοσφαίρου οι άνθρωποι. Κάναμε κουβέντα, ήρθαμε σε συμφωνία και τώρα πρέπει νομικά και τεχνικά να ξεπεραστούν κάποια πράγματα. Συμφωνήσαμε η ομάδα να παραμείνει στην Τρίγλια και θα παίζει εκεί σε πρώτη φάση. Η ουσία είναι να μπορέσει το εγχείρημα αυτό να προχωρήσει. Είναι το πιο σημαντικό αυτό. Το όνομα είναι νομικό θέμα». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.