«Έρχονται ανακοινώσεις για το γήπεδο του Απόλλωνα που θα... τρομοκρατήσουν πολύ κόσμο»

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Τάκης Μπαλτίδης για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και τα γενέθλια του συλλόγου. Τόνισε ότι σύντομα θα προχωρήσει σε αποκαλύψεις που θα...τρομοκρατήσουν το πανελλήνιο, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μπαλτίδης πιο συγκεκριμένα υποστήριξε: «Χρόνια πολλά στον Απόλλωνα, χρόνια πολλά στους περήφανους Πόντιους, χρόνια πολλά σε όλους. Παρότι είναι δύσκολες ώρες, είμαστε υποχρεωμένοι να γιορτάσουμε κάθε ημέρα που περνάει, πρέπει να κρατάμε ψηλά στο λάβαρο για πολλούς λόγους. Ζούμε στην χώρα των διαπιστώσεων, σε όλο το φάσμα της κοινωνίας. 

Έχουμε μάθει να είμαστε ποιητές των πάντων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γ.Σ. Ηρακλής που μας έστειλε τις ευχές για τα γενέθλια, αλλά και στον Άρη, τον ΠΑΟΚ και τον Μακεδονικό που δεν μας θυμήθηκαν. Ευχαριστώ τον Δήμο που συμμετέχουμε στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια της προσφυγιάς. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε μία ανακοίνωση, αποφασίσαμε, στο τρέχον έτος 200 οικογένειες να μπουν δωρεάν στα τμήματά μας, στον Απόλλωνα. 

Το κοινωνικό μας έργο, πρέπει να το κάνουμε εμείς. Διότι με τα λόγια και τις διαπιστώσεις δεν γίνεται τίποτα. Όσο για το γήπεδο, μέχρι αύριο Τετάρτη θα αναρτήσουμε την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Αυτά που θα γίνουν, θα τρομοκρατήσουν την Ελλάδα. Αυτοί που έζησαν με τον Απόλλωνα και την Δόξα Δράμας, πρέπει να τιμηθούν, πρέπει να ζωντανέψει η ιστορία.

Έχουμε υπογράψει κάποια χαρτιά με εμπιστευτικότητα, αλλά ένα λέω, αυτά που θα κάνω εγώ, δεν μπορεί να τα κάνει κάποιος άλλος».





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.