Μπαλτάκος: «Στήριξη αλλά όχι η παρέμβαση της πολιτικής στην ΕΠΟ»

Metrosport Team14 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο έγκριτος νομικός και υποψήφιος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μίλησε για την εκλογική διαδικασία, τον ρόλο της ΕΠΟ στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και την πολιτεία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την υποψηφιότητα του, ανέφερε: «Μπορεί να είμαι ο μοναδικός υποψήφιος αλλά πρέπει να πάρω τους 35 από τους 70 ψήφους των Ενώσεων κάτι που θα κριθεί στο τελικό εκλογικό αποτέλεσμα».

Για τον ρόλο της ΕΠΟ και των ομάδων: «Πιστεύω ότι η ΕΠΟ είναι η Ομοσπονδία των Ενώσεων και για να είναι κανείς πρόεδρος πρέπει να έχει τη στήριξη των ενώσεων, οι ομάδες ανήκουν στη Superleague , οπότε η ΕΠΟ εκπροσωπεί τις Ενώσεις και όχι τις ομάδες».

Για τον τρόπο διοίκησης της Ομοσπονδίας και την παρέμβαση της πολιτείας: «Έχω μάθει το ποδόσφαιρο σε μία άλλη εποχή εκεί όπου το ποδόσφαιρο διοικούνταν με... σιδερένιο χέρι. Στην Ευελπίδων λένε ότι ο στρατηγός που φωνάζει φοβάται τους στρατιώτες του, αυτός που δεν φωνάζει μπορεί και τους μιλάει με ένα νεύμα. Δεν μπορείς να κάνεις απολύτως τίποτα αν είσαι μόνος σου, χρειάζεσαι αξιόλογους και αξιόπιστους ανθρώπους δίπλα σου. Χρειάζεται η στήριξη αλλά όχι η παρέμβαση της πολιτικής. Το ποδόσφαιρο είναι ένα λαϊκό άθλημα με ανθρώπους που ψηφίζουν και οι πολιτικοί το ξέρουν αυτό». 

Για τους λόγους που πρέπει να ψηφίσει κάποιος τον ίδιο: «Γιατί όχι;»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.