Μπαλτάκος: «Να μην ανησυχεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ αν...»

Γιώργος Ηλιάδης11 Φεβρουαρίου 2020

Ο έμπειρος νομικός, Τάκης Μπαλτάκος φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την απόφαση της ΕΕΑ τονίζοντας πως αν ο ΠΑΟΚ παίξει καλή μπάλα στο νομικό γήπεδο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί ο κόσμος του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχουν διάφοροι φορείς που κάνουν πράγματα εναντίον μου κάνουν αλλά εγώ δεν μασάω. Αυτοί ξεχνάνε τους νόμους, η Ελλάδα είναι μια χώρα συντεταγμένη. Έχουμε μία επιτροπή η οποία ισχυρίζεται ότι είναι δικαιοδοτικό όργανο. Το άρθρο 8 λέει πως οποιαδήποτε επιτροπή δεν επιτρέπετε να συσταθεί ως επιτροπή γιατί αυτό ορίζει το σύνταγμα.

Το άρθρο 26 λέει ότι οι δικαστικές υποθέσεις βγαίνουν από τα δικαστήρια όπως και οι αποφάσεις. Άρα αυτά που έχει βγάλει η ΕΕΑ δεν υπάρχουν και είναι ανυπόστατα. Το σύνταγμα λέει ότι η επιτροπή δεν είναι δικαιοδοτικό όργανο. Υπάρχει ελεγκτικό συνέδριο και το κάθε δικαστήριο ελέγχει όλα τα πράγματα.

 Πως βγάζει μία επιτροπή εντάλματα όταν το σύνταγμα το απαγορεύει αυτό; Ότι έγινε έγινε δεν υπάρχει τίποτα διαγράψτε το. Οι επιτροπές σταμάτησαν να έχουν εξουσία από το 1975 από τότε και μετά δεν υπάρχει καμία επιτροπή.

Αυτοί που θα κρίνουν τα στοιχεία είναι ο αθλητικός δικαστής γιατί αυτό ορίζει το σύνταγμα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να μην ανησυχούν εφόσον γίνουν, δηλαδή να κερδίσει στο νομικό γήπεδο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.