Μπαλτάκος για την επιστροφή βαθμών στον Ηρακλή: «Είναι ακόμη ένα χτύπημα στην ΕΕΑ» - «Πολύ καλή η δήλωση Σαββίδη»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να επιστραφούν οι βαθμοί στον μπασκετικό Ηρακλή μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Τάκης Μπαλτάκος.

«Το σκεπτικό το δίνουν μετά από αρκετό καιρό, αλλά ακυρώθηκε η απόφαση και αυτόματα ο Ηρακλής πήρε πίσω τους 3 βαθμούς. Όταν κατέθεσε την αίτησή του στην ΕΕΑ δεν χρωστούσε σε κανένα, μετά εμφανίστηκε μία οφειλή 21.000 ευρώ και την εξόφλησε. Όταν συνεδρίασε η επιτροπή δεν υπήρχε η οφειλή. Είχε κάνει και αίτηση θεραπείας και πάλι την απέκλεισε. Η απορία που εξέφρασα ήταν πως εγινε αυτό» είπε αρχικά.

Για την λειτουργία της ΕΕΑ σημείωσε: «Εγώ έχω εκφραστεί πολλές φορές. Δεν πρέπει να έχει αυτό τον ρόλο, αλλά να εξετάζει άλλα πράγματα. Στο ποδόσφαιρο είναι εξωπραγματικό από την στιγμή που υπάρχει η ΕΠΟ. Πλέον, δημιουργείται δεδικασμένο γιατί είναι η 2η φορά μετά την υπόθεση πολυιδιοκτησίας που έρχεται ένα ανώτατο δικαστήριο, όπως το ΑΣΕΑΔ, να απορρίψει την απόφαση της Επιτροπής. Θα πω ότι είναι ένα «χτύπημα» προς την ΕΕΑ. Γιατί πηγαίνουν στα δικαστήρια και την ανατρέπουν».

Για τη δήλωση του Ιβάν Σαββίδη για τη βία: «Είναι πολύ καλή. Είναι καλή ευκαιρία για να γίνει κάτι. Είναι δήλωση με νοήματα και τα λέει όλα. Τα οπαδικά κινήματα, ας τα ονομάσουμε έτσι, έχουν αυτονομηθεί, έχουν ξεφύγει. Δεν ισχύει αυτό που λέγαμε ότι ο πρόεδρος τους... χαρτζιλικώνει. Αυτό είπε και ο κ. Σαββίδης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.