Μπαλτάκος: «Γι' αυτό έστειλε πίσω την υπόθεση το CAS»

Metrosport Team10 Ιουλίου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Τάκης Μπαλτάκος.

Ο δικηγόρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε για την απόφαση του CAS και για ποιους λόγους το Ανώτατο Δικαστήριο έστειλε την υπόθεση πίσω στην Επιτροπή Εφέσεων.

Επανέλαβε για μία ακόμα φορά ότι δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία μεταξύ ΠΑΟΚ-Ξάνθης και πως η εκδίκαση θα γίνει με διαφορετική σύνθεση της Επιτροπής Εφέσεων.

Μεταξύ άλλων ο Τάκης Μπαλτάκος δήλωσε:

«Οπωσδήποτε θα αλλάξει σύνθεση η επιτροπή αφού καλείται να πάρει διαφορετική απόφαση. Αν θα δικάσουν την άλλη εβδομάδα δεν ξέρω αν είναι εφικτό, γιατί δεν υπάρχει το σκεπτικό της απόφασης του CAS. Εξαρτάται από το πότε θα το λάβει. 

Σας το λέω με το ίδιο θάρρος δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία. Το λέμε από την αρχή. Δεν έχει σημασία πότε θα δικάσει η Εφέσεων, είτε τη Δευτέρα, είτε τον Σεπτέμβριο είτε τον Οκτώβριο, πρέπει να μπει στην ουσία. Αν μπει στην ουσία, θα πει ότι ο εφέτης ότι αυτός που έχει 7 γηπεδάκια, ελέγχει την Ξάνθη του Πανόπουλου και του Συγγελίδη; Πώς θα το πει αυτό; Αν μια στο εκατομμύριο γινόταν αυτό, ο ΠΑΟΚ θα ξαναπάει στο CAS.

Το CAS είπε πάρτε πίσω την υπόθεση και δικάστε στην ουσία. Αυτό που λέγαμε σαν δικηγόροι του ΠΑΟΚ, να μπει στην ουσία. Το λέγαμε από τον Δεκέμβριο, δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία. Η υπόθεση έχει κλείσει. Πρέπει τυπικά να πάμε σε δίκη, δεν μπορεί να υπάρξει άλλη απόφαση.

Επειδή έχουν ακουστεί αρκετά για τους πολιτικούς της Θεσσαλονίκης και τους δικηγόρους του ΠΑΟΚ, ευχαριστώ τον βουλευτή Β’ Θεσσαλονίκης, Σάκη Αναστασιάδη, δεν θα το πω γιατί, και την ευαρέσκειά μου για τον Αχιλλέα Μαυρομάτη που έκανε τα πάντα για να συντονίσει τους 4 δικηγόρους».

Αν έπαιρνε οριστική απόφαση το CAS σημαίνει ότι θα υπήρχε θέμα για την ποδοσφαιρική δικαιοσύνη: «Ο λόγος που δεν το έκανε είναι αυτός που λέτε. Με την απόφαση ευνουχίζει την ΕΕΑ. Αν γινόταν αυτό που λέτε θα ήταν γκρέμισμα για όλη τη δικαιοδοτική δομή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για αυτό είπε πάρτε το πίσω και δικάστε επί της ουσίας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.