Μπαλωμένος: «Μεγάλες οι απαιτήσεις, ευχαριστώ την οικογένειά μου»

Metrosport Team21 Ιανουαρίου 2022

Λίγη ώρα μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου με τον ΠΑΟΚ έως το καλοκαίρι του 2025, ο νεαρός τερματοφύλακας μίλησε για τις προκλήσεις που καλείται να αντιμετωπίσει στην καριέρα του, ενώ ευχαρίστησε τους δικούς του ανθρώπους για την στήριξη που του προσφέρουν.

Με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ τόνισε: «Στην ηλικία των εννέα ετών ήρθα στον ΠΑΟΚ. Είναι πιο δύσκολος ο ρυθμός, πολλές οι απαιτήσεις, προσπαθώ να ενταχτώ στην νέα πραγματικότητα. Υπάρχουν και πιο μικροί από εμένα στην πρώτη ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, που με στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και την κοπέλα μου, που με στηρίζει πολύ.

Ως τερματοφύλακας, πρέπει να έχω υπομονή, τρέλα και γενικά να είμαι δουλευταράς. Μέσα στο σπίτι είχα τον πατέρα μου, που με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια και με έχει βοηθήσει πολύ. Αν δεν ήμουν τερματοφύλακας, θα ακολουθούσα τις σπουδές μου, τα μαθήματά μου, θα είχα πετύχει κάτι διαφορετικό. Εγώ έβαλα μπροστά την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο. Θα ήθελα να ζήσω από την αρχή το Πρωτάθλημα της Κ15 όταν κερδίσαμε τον Ολυμπιακό.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.