Μπαλλής: «Δε θα έδιωχνα τον Μάντζιο πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ, θα ήθελα στον Άρη τον Κρμέντσικ»

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Ο Ντίνος Μπαλλής μίλησε στο Metropolis 95,5 και εξέφρασε τις απόψεις του γύρω από τα θέματα που ταλανίζουν τον Άρη και φυσικά για την απομάκρυνση του Άκη Μάντζιου απ' τον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά

Για την απομάκρυνση Μάντζιου:

«Ήταν θέμα προέδρου. Ήταν έκπληξη που είχε μείνει μετά το πρώτο ματς με τον ΠΑΣ. Ο Μάντζιος ήταν "ιδιόρρυθμος", εκεί που έκανε ήττες, έκανε μια μεγάλη νίκη. Πίστευα πως αφού δεν τον τελείωσε τότε, θα τον κρατούσε ως το τέλος της σεζόν. Είναι μια δύσκολη στιγμή τώρα και κινδυνεύει ο Άρης να χάσει τη σεζόν του. Ο Μάντζιος είχε το χαρακτηριστικό μετά από ήττες, να κάνει μια μεγάλη νίκη. Είχε βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ».

Για το που δυσκολεύεται ο Άρης:

«Όταν οι ομάδες τον παίζουν... κλειστά, έχει πρόβλημα. Έχει θέμα με τις κλειστές άμυνες ο Άρης γιατί δυσκολεύεται. Δεν έχει σέντερ φορ να μπορεί να λύσει το θέμα αυτό».

Για το τι θα έκανε ο ίδιος αν αποφάσιζε για τον Μάντζιο:

«Είναι ένας προπονητής, που στην πρώτη του θητεία ήταν πετυχημένος στη δεύτερη όχι. Τώρα τη στιγμή αυτή δεν θα ήταν παράξενο να άφηνε τον Μάντζιο, τι να κάνει τώρα ο νέος προπονητής; Ήθελε ίσως να ταρακουνήσει τα νερά στην ομάδα. Αν εγώ αποφάσιζα, δεν νομίζω να τον έδιωχνα τώρα. Αν αποφάσιζα κάτι τέτοιο θα το αποφάσιζα μετά το 0-5 με τον ΠΑΣ».

Για το θέμα... φορ στον Άρη:

«Όταν δίνεις 3,5 εκατομμύρια για τον Καμαρά, σημαίνει πως είσαι αποφασισμένος να επενδύσεις. Το μεγάλο λάθος πιστεύω, ήταν η επιλογή Μήτρογλου ή Μπαράλες. Εγώ στον Άρη θα ήθελα τον Κρμέντσικ». 

Για τον κόσμο:

«Ένιωσα την ανάγκη να πω μια συγνώμη στον κόσμο του Άρη, επειδή πήρα μεγάλη πίκρα από τον αποκλεισμό από τη Λαμία και κατάλαβα πως νιώθει ο κόσμος. Πόσο μπορεί να αντέξει αυτός ο κόσμος αυτές τις πίκρες;»

Για το αν ο Καρυπίδης πήρε την απόφαση αυτή για να ταρακουνήσει την ομάδα:

«Πέρσι ο Άρης έπαιζε τη καλύτερη μπάλα στη κανονική διάρκεια. Φέτος δεν έπαιξε καλά. Ίσως έσκασε ο Καρυπίδης και πήρε την απόφαση αυτή μήπως καταφέρει και σώσει κάτι στο τέλος της σεζόν. Στο θέμα του σέντερ φορ φταίει ο Μάντζιος; Ο Καρυπίδης φταίει για αυτό, που δεν έχει έρθει ένας καλός σέντερ φορ. Αφού αποφάσισε να επενδύσει, ας έδινε άλλα 3.000.000 ευρώ να φέρει τον Κρμέντσικ να είναι μπροστά με τον Καμαρά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.