Μπαλής: «Παλίκαρος ο Βέλεθ, αντρίκια η στάση του Παναθηναϊκού»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2020

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, Κωνσταντίνος Μπαλής φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» και μίλησε για την οριστική συμφωνία του Βέλεθ με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε:

 «Η πληροφορία δεν βγήκε μέσα από τον Παναθηναϊκό αλλά από τρίτη πηγή. Ο Βέλεθ είχε οικογενειακό πρόβλημα γιατί έχει από την Αθήνα απευθείας πτήση για Ισπανία. Το αν χρησιμοποιηθεί ο Βέλεθ είναι θέμα του Ένινγκ και του Άρη. Τώρα θα δούμε πόσο επαγγελματίας είναι ο Βέλεθ. Είναι ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Μου κάνει εντύπωση γιατί βγήκε τώρα αυτό; Εμένα με ενδιαφέρει ο Άρης να πάει όσο καλύτερα γίνεται και μακάρι ο καλύτερος παίκτης να είναι ο Βέλεθ». 

«Αναγκάστηκαν οι δύο ομάδες και είπαν την αλήθεια, για μένα είναι έντιμη η στάση του Παναθηναϊκού και αντρίκια. Όσο ήταν στον Άρη ο Βέλεθ ήταν παλίκαρος, τα έδινε όλα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να του έταξε και ειδική μέριμνα για το παιδί του». 

«Δεν νομίζω ότι είναι οικονομικό το θέμα, αν είναι οικονομικό το θέμα τότε θα αλλάξω στάση. Δεν έχω απαίτηση από τον Βέλεθ να αγαπήσει τον Άρη όπως ένας οπαδός της ομάδας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.