Μπαλής: «Ποιος γάτος έδιωξε, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια; - Ο Άρης έχει το πιο ελλιπές ρόστερ της 5ετιας»

Metrosport Team10 Οκτωβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ντίνος Μπαλής.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη αναφέρθηκε σε όσα είδε από το σύνολο του Άλαν Πάρντιου στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ, τις ευθύνες που υπάρχουν για τις ελλείψεις στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων» , καθώς και για την εξαιρετική εικόνα της ΑΕΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5: 

Αρχικά ανέφερε για τον Άρη: «Δεν είναι σήμερα το θέμα, ξεκίνησε από το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι το πρόβλημα στα χαφ και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ομάδα. Δεν ξέρω ποιος γάτος έδιωξε, Σάσα, Ματίγια, Τζέγκο, Εντιαγέ και δεν θα κουραστώ να λέω τον κ. Καρυπίδη , τον οποίο δεν τον έχω δει ποτέ, πως τον έκανε ευρωπαίο από εκεί που τον πήρε, αλλά τώρα θα μιλήσω για αυτόν τον λαό. Θα πρέπει να βγει η διοίκηση και να πει ποιος γάτος έδιωξε αυτά τα τέσσερα παιδιά. Αν είναι ο Μπούργος να το πει, αν είναι η διοίκηση να το πει και να αναλάβει την ευθύνη. Όπως έγινε και με την αποχώρηση του Σούντγκρεν, εγώ ζητάω να μάθω ποιος έδιωξε αυτούς τους παίκτες. Εκτός από τα χαφ υπάρχει πρόβλημα και στην ομάδα, δεν είναι επιθετικό ποδόσφαιρο όταν βάζεις 6 επιθετικούς».

Για την ΑΕΚ υπογράμμισε: «Ήταν η καλύτερη ΑΕΚ που πέρασε από το «Κλεάνθης Βικελίδης», ήρθε σαν πρωταθλήτρια και με ενθουσίασε, θα μπορούσε να σκοράρει και άλλα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και την θεωρώ φαβορί για τον τίτλο».

Αναφορικά με τον Άρη, πρόσθεσε: «Πήγε στον Βόλο χωρίς επιθετικό γιατί ο Πάλμα δεν είναι επιθετικός, όπως έδιωξαν και τον καλύτερο παίκτη της ομάδας τον Καμαρά. Στους αμυντικούς τραυματίστηκε ο ένας και φαίνεται τώρα το πρόβλημα, άδειασε όλη η ομάδα με αυτές τις αποχωρήσεις. Εγώ περιμένω τον κύριο Καρυπίδη να βγει και να αναλάβει την ευθύνη, μέχρι και ο τελευταίος οπαδός του Άρη κατάλαβε ότι ο Άρης δεν έχει κέντρο».

Για το πρωτάθλημα: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι δύο διαφορετικά κομμάτια, πριν και μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, όπως ο Ολυμπιακός πήρε παίκτες που τώρα δεν είναι έτοιμοι και θα τους προετοιμάσει μετά τη διακοπή. Απέτυχε και στον Βόλο και στην ΑΕΚ, αλλά δεν μπορώ να κατηγορήσω έναν άνθρωπο που ήρθε τώρα, άλλος έφτιαξε την ομάδα».

Για την δήλωση του Θόδωρου Καρυπίδη πως η ομάδα έχει το καλύτερο ρόστερ της ιστορίας του: «Ο Άρης έχει το πιο ελλιπές ρόστερ της τελευταίας 5ετιας του και είχε μάθει να παίζει ένα άλλο είδος ποδοσφαίρου από τον Άκη Μάντζιο και τώρα τρώει δύο και τρία γκολ σε κάθε παιχνίδι, αλλά τώρα λέω ξεκάθαρα πως ο Άρης πρέπει να ενισχυθεί σε πολλές θέσεις. Αυτό που έχω το λέω αγνά...»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.