Μπαλής: «Ο Αρης έχει σφαγιαστεί από την διαιτησία και είναι δεύτερος, δίκαιος με όλους στα αποδυτήρια ο Μάντζιος»

Πέτρος Χαριζακλής09 Μαρτίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αρη, Ντίνος Μπαλής, και μίλησε για την δουλειά που έχει κάνει ο Μάντζιος στους «κιτρινόμαυρους», το πόσο δίκαιος προπονητής είναι και τα πλέι οφ που είναι μπροστά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τον Μάντζιο: «Εχει βάλει την προσωπική του ταυτότητα στην ομάδα, έκανε μια ομάδα που έκανε περήφανους τους Αρειανούς και όλη η Ελλάδα παραδέχεται πως ο Αρης παίζει το πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Εβαλε ένταση στην ομάδα, έκανε μια ομάδα που αμύνεται και επιτίθεται μαζί. Εμένα μου αρέσει αυτό που βλέπω με τον Μάντζιο στον πάγκο. Κέρδισε τα αποδυτήρια, κορυφαίο για έναν προπονητή, πάνω από όλα με την δικαιοσύνη. Οποιος αξίζει και είναι φορμαρισμένος, παίζει».

Για το ντέρμπι και τις αλλαγές που έκανε ο Μάντζιος: «Αν ζητήσουμε το αλάθητο από τον Μάντζιο θα έχουμε κάνει μεγάλο λάθος. Ο Αρης έπαιξε ένα μεγάλο παιχνίδι και καθήλωσε τον Ολυμπιακό για να μην κάνει ευκαιρίες και δέχθηκε γκολ όπως το δέχθηκε. Ο Αρης παίζει σε γήπεδα που άλλοι δεν έχουν παίξει, με ένα μέτρο νερό, τα παιδιά είναι κουρασμένα και στεναχωρημένα. Στο πρώτο ημίχρονο ο Αρης ήταν φανταστικός, παρόμοιος με αυτόν που είδαμε με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, έβαλε γκολ, δικαιούταν και άλλο. Φέτος ο Αρης με τον Μάντζιο είναι διαφορετικός, πέρασε σαν να μην συμβαίνει τίποτα ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία. Σε άλλες χρονιές μετά από κάποια ήττα ή αποκλεισμό θα γινόταν χαμός. Είναι ευχής έργων για τον Μάντζιο να διορθώσει το γεγονός πως χάνει παιχνίδια ή βαθμούς στο τέλος. Εχουν στοιχίσει στον Αρη οι απώλειες του Ματίγια και του Ματέο Γκαρσία. Ο Μάντζιος ξέρει καλύτερα την ομάδα και την κούραση που θα έχει. Αυτόν τον Αρη χαίρομαι να τον βλέπω».

Για τα πλέι οφ: «Ο Αρης μαζί με τον Ολυμπιακό παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα, ας αποδείξουν τα παιδιά τι μπορούν να καταφέρουν. Ο Αρης έχει σφαγιαστεί από την διαιτησία και είναι 2ος. Εγώ στην αρχή της χρονιάς έλεγα πως αν είναι 4ος τότε θα είμαι ευχαριστημένος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.