Μπαλής: «Καρυπίδη προστάτευσε τον Άρη!»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2021

Ο Ντίνος Μπαλής μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την απόφαση του Άρη και του Άκη Μάντζιου να εκτίσει την ποινή του ο Μπρούνο Γκάμα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και τη διαιτησία, καλώντας τον Θόδωρο Καρυπίδη να προστατεύσει τον Άρη και την επένδυσή του, ενώ τόνισε πως ο Χρήστος Τζόλης μπορεί να παίξει σε οποιαδήποτε, μεγάλη ομάδα του εξωτερικού!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απόφαση να μην αγωνιστεί ο Γκάμα κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Υπάρχει η προσέγγιση όλων, υπάρχει και η προσέγγιση του Ντίνου Μπαλή. Αυτή τη στιγμή ο πιο κουρασμένος και ταλαιπωρημένος παίκτης, ο άνθρωπος που θέλει ξεκούραση περισσότερο απ’ όλους είναι ο Γκάμα. Έκανε δηλώσεις το παιδί. Είπε ότι πρώτη φορά στην ιστορία του έχει παίξει τόσα πολλά ματς σε δύσκολα γήπεδα όπως της Λαμίας και του ΠΑΣ. Και χωρίς κάρτες ο Γκάμα έπρεπε να ξεκουραστεί. Σεβόμενος τον προπονητή Άκη Μάντζιο, είναι δική του επιλογή. Εκείνος ξέρει τους παίκτες του και είναι καθημερινά μαζί τους. Αν μου έλεγες όμως ξεκούρασε έναν παίκτη του Άρη, ποιον θα έλεγες, θα έλεγα τον Γκάμα. Μ’ αυτή τη λογική».

Για το αν αρκούν 6 ημέρες για να ξεκουραστεί ένας παίκτης:

«Το ποδόσφαιρο προχώρησε πολύ. Σήμερα ο Γκάμα ποδοσφαιρικά πρέπει να ξεκουραστεί. Γιατί δεν παίζει όμως ο Γκάμα; Πήρε την κίτρινη κάρτα. Ρωτάω όμως: Ήταν κίτρινη κάρτα του Γκάμα; Εγώ λέω ήταν πέναλτι. Οι μισοί λένε δεν ήταν. Δεν έπρεπε όμως ο διαιτητής να πάει στο VAR να το δει; Πρέπει να μας προβληματίσει αυτό και όχι αν παίζει ο Γκάμα ή όχι. Τους τελευταίους 2 μήνες, όλη η Ελλάδα, βλέπει ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Άρη και τη διαιτησία. Το λένε φίλοι και εχθροί. Επειδή βγήκα στην εκπομπή 30 φορές και έδωσα συγχαρητήρια στον Καρυπίδη, θυμίζω ότι δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, θέλω να του πω να θωρακίσει τον Άρη από τη διαιτησία. Αν συνεχιστεί αυτή η διαιτησία, που δεν έπαθε καμία ομάδα όπως ο Άρης τα ίδια, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Αν μια ομάδα από τις μεγάλες δικαιούται να γκρινιάζει είναι ο Άρης. Αν μια ομάδα πρέπει να χαίρεται είναι ο Παναθηναϊκός από τη διαιτησία. Θέλω να πω στον Καρυπίδη να ξυπνήσει και πολύ φοβάμαι πως τα όνειρα που έχτισε ο ίδιος φτιάχνοντας την ομάδα, μ’ αυτή τη διαιτησία και τους ρυθμούς αυτούς ο Άρης θα μείνει εκτός απ’ όλα. Μεγάλη ομάδα δεν είσαι μέσα στο γήπεδο μόνο, αλλά και εκτός αυτού. Ποιος από τους μεγάλους δεν είναι μεγάλος εκτός γηπέδου; Ο Άρης».

Για το ότι όλες οι ομάδες διαμαρτύρονται για τη διαιτησία:

«Είναι σφαγή του Άρη με τον Ατρόμητο; Είναι. Θέλω να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν θα μιλήσω με τη Λαμία. Ούτε με τα Γιάννενα. Θα πω ένα ματς. Απόλλων Σμύρνης-Άρης 0-1. Μπορώ από τα 15 λεπτά να καταλάβω που το πάει ο διαιτητής. Έδωσε 50 φάουλ υπέρ του Απόλλωνα και μόνο 5 υπέρ του Άρη. Τα μετρούσα ένα προς ένα. Δεν είναι αντικειμενική η διαιτησία. Και μιλάω για σφαγή σε νικηφόρο παιχνίδι του Άρη. Θα πετάξει ο Καρυπίδης ότι έχτισε. Χτυπάω το καμπανάκι, είχα πει ότι ο Άρης θα είναι σα να παίρνει πρωτάθλημα αν βγει 4ος. Ένα ματς που προκάλεσε με την εικόνα του ο Άρης, ήταν σούπερ, ήταν με την ΑΕΚ που εκεί μέσα κέρδισε με 0-2. Δεν μου αρέσει να γκρινιάζω, αλλά αυτό με φοβίζει».

Για τις μεταγραφές και τους Μπρούνο Φελίπε και Μήτρογλου:

«Ο Άρης πήρε συγχαρητήρια το καλοκαίρι εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που έχει μεγαλύτερο μπάτζετ. Ο ΠΑΟΚ πήρε σούπερ παικταράδες, τον φορ που τον ήθελα και στον Άρη και τον Ουάρντα που είναι σούπερ. Αυτή τη στιγμή όμως, όλο το πακέτο Έλληνα ποδοσφαιριστή, είναι ο Τζόλης. Ήθος, παίκτης, ταλέντο, ηλικία… όλα. Μπορεί να παίξει σε όλες τις ομάδες της Ευρώπης, σε κάθε πρωτάθλημα, μικρές ή μεγάλες. Εν αντιθέσει με τον ΠΑΟΚ που έβαλε δύο πολυεργαλεία, δεν έκανε αυτό που έκανε το καλοκαίρι ο Άρης. Ο Μήτρογλου είναι παικταράς, αλλά το παλικάρι δεν είναι έτοιμο. Μήπως ετοιμάζουν τον Μήτρογλου για τα πλέι οφ; Θα δείξει. Θα προτιμούσα τον Μπαράλες που ήταν έτοιμος να παίξει άμεσα. Ο Μήτρογλου όμως είναι παίκτης που έβγαζε μάτια. Για τον Μπρούνο θα πω ότι είναι καλός παίκτης, αλλά έχεις πολύ πράγμα εκεί σαν Άρης».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.