Μπαλής: «Έκανε κόλπο γκρόσο ο Καρυπίδης με Μπούργος, ο Άρης θα μεγαλουργήσει μ' αυτόν»

Metrosport Team17 Μαΐου 2022

Για την επική ανατροπή του Άρη επί της ΑΕΚ, τον Μπούργος και την αντίδραση του εγγονού του μίλησε ο Ντίνος Μπαλής στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΚ: «Εϊχα την τύχη  σαν αθλητής να ζήσω τέτοιες στιγμές όταν γύρισα από Περούτζια. Το είχε ανάγκη. Ήταν επική ανατροπή. Μετά από αυτά τα πέτρινα χρόνια, ο Άρης καθιερώνεται πια. Συγχαρητήρια στον προπονητή, στα παιδιά και στον Καρυπίδη γιατί κατάφερε να τον βάλει σε ευρωπαϊκή τροχιά»

Για το αν έχει ξαναζήσει τέτοια ανατροπή: «Χάναμε από τη Λάρισα αλλά το κάναμε 3-2. Τώρα ο στόχος ήταν μεγαλύτερος και το έκανες απέναντι και σε μια μεγάλη ομάδα. Στην ΑΕΚ θα κάνει καλό η ήττα αυτή. Το άλλο καλό είναι ότι το πρωτάθλημα γίνεται ποικιλότροπο, υπάρχει ανταγωνισμός».

Για την ανατροπή: «Είχε πίστη και φάνηκε. Τρώει την καρπαζιά από τον Ολυμπιακό η οποία πόνεσε όλη την οικογένεια. Βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και το έκαναν. Ο εγγονός μου στο 75' βγήκε στο μπαλκόνι και φώναξε «Άρης Άρης» και λέει «παππού ακούγομαι στην τηλεόραση;» του λέω ναι. Τη δεύτερη φορά που βγήκε, βάλαμε το γκολ και μετά ξαναβγήκε και κάναμε το 2-2. Όταν τελείωσε το παιχνίδι, ακουγόταν κόρνες για μια ώρα και κάπου εκεί ήταν πέντε με έξι πιτσιρίκια. Βγήκε στο μπαλκόνι  και φώναξε Άρης Άρης. Δεν έχει ξαναγίνει. Τη γυναίκα που την είδα να κλαίει, δεν το ξαναείδα. Αυτό ήταν το κέρδος της οικογένειας αυτής από την επική ανατροπή»

Για Μπούργος: «Ήταν το κόλπο γκρόσο του Καρυπίδη για να αλλάξει η ομάδα. Ψάχνεται να βρει τι ταιριάζει στην ομάδα, δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Φαίνεται ότι έχει παιδεία. Δεν μπορεί να είναι τυχαίος. Πιστεύω τα επόμενα χρόνια ο Άρης θα μεγαλουργήσει με αυτόν». 
 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.