Μπαλής: «Είμαι με όποιον βρίσκεται στον Άρη»

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2020

Θέση υπεράνω προσώπων πήρε ο Ντίνος Μπαλής για τις εξελίξεις στον Άρη.
Ο Ντίνος Μπαλής τάχθηκε υπέρ του Άρη σε γενικότερο επίπεδο, υπέρ όσων βρίσκονται, μένουν και δουλεύουν για την ομάδα. Μιλώντας στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» όμως υπογράμμισε πως θα πρέπει να μιλήσουν δημόσια Χαριστέας και Καρυπίδης.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τα όσα συμβαίνουν στον Άρη μετά την παραίτηση Χαριστέα:
«Πρέπει να βγει να μιλήσει ο κ. Χαριστέας και ο κ. Καρυπίδης. Πάνω από τον κάθε Χαριστέα, Καρυπίδη ή Μπαλή, είναι ο Άρης. Ένα μεγάλο, ιστορικό σωματείο. Εγώ τον Χαριστέα και τον κάθε Χαριστέα τους στήριζα και θα τους στηρίζω όσο είναι στον Άρη. Είμαι με όποιον είναι στον Άρη. Τον Καρυπίδη δεν τον γνωρίζω. Πήρε τον Άρη από τη Γ’ Εθνική και τον έβγαλε στην Ευρώπη. Γι’ αυτό θα του λέω ευχαριστώ. Δεν τον έχω συναντήσει και δεν θέλω. Λάθη δεν κάνει όποιος δεν δουλεύει. Εγώ είμαι πάντα με τον Άρη. Σήμερα στον Άρη είναι ο Καρυπίδης. Ο Χαριστέας αύριο μπορεί να είναι κόντρα στον Άρη. Τον υποστήριξα όσο ήταν στον Άρη, εκτιμώ όσα έκανε στον Άρη».

Για το αν είναι απώλεια για τον Άρη η παραίτηση Χαριστέα:
«Θα το δείξει ο χρόνος. Αν ήμουν στα αποδυτήρια θα έλεγα αν είναι ή όχι. Δεν είμαι εκεί για να ξέρω. Ο Άρης μακάρι από εδώ και πέρα να είναι καλά. Θα δείξει. Δεν μειώνω καθόλου τον Χαριστέα. Είναι πρεστίζ και κεφάλαιο για τον Άρη. Όπου πάει να έχει επιτυχία. Σήμερα ο Άρης είναι ο κ. Καρυπίδης και ο κ. Μάντζιος, στον οποίο εύχομαι κάθε επιτυχία γιατί η δική του επιτυχία θα είναι επιτυχία του Άρη».

Για το αν είναι κατάλληλη επιλογή για τον Άρη ο Άκης Μάντζιος:
«Μούδιασμα. Ο κ. Μάντζιος είναι προπονητής ειδικών αποστολών. Δεν παίρνει την ομάδα από την αρχή να φτιάξει το ρόστερ και να διαχειριστεί το μπάτζετ. Παίρνει την ομάδα στη μέση. Ο χρόνος θα δείξει». 

Για την πιθανή πώληση Φετφατζίδη και την εικόνα του Άρη:
«Με λυπεί αν φύγει ο Φετφατζίδης. Πέρσι ήταν η μισή επιθετική γραμμή. Αν έρθει ο Ματέο Γκαρσία «χρυσώνεις το χάπι». Μακάρι να τους έχεις και τους δύο. Είμαι αντίθετος με την πώληση του Φετφατζίδη. Στον Άρη υπάρχει ανομοιογένεια. Από κέντρο μπροστά είναι του 8-9 και πίσω είναι στο 6. Δεν κολλάει κάπου η ομάδα. Αν δεν είχαμε τον Κουέστα θα είχαμε προβλήματα. Κάτι δεν κολλάει, δεν προσαρμόζεται καλά πίσω. Δεν είμαι εκεί για να ξέρω γιατί. Από κέντρο και πίσω είναι μια μικρομεσαία ομάδα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην άμυνα ο Άρης».

Για τις δύο νίκες και το που μπορεί να φτάσει ο φετινός Άρης:
«Μακάρι να τελειώσει νικηφόρα όλο το πρωτάθλημα. Δεν γίνεται, αλλά μακάρι να γίνει. Θέλω να είμαι ξεκάθαρος: Αν ο Άρης αυτός βγει τέταρτος, θα είναι σαν να παίρνει το Πρωτάθλημα. Δεν μπορεί να περάσει τον ΠΑΟΚ, τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ. Δύσκολα θα χαλάσει αυτή η τριάδα. Όλα όσα γίνονται θέλω να βγουν για το καλό του Άρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.