Μπαλασάς: Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι - Μίντης: Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος

Metrosport Team21 Μαρτίου 2023

Στη δεύτερη προνομιούχο θέση της Α1 είναι η Αναγέννηση Επανομής η οποία επικράτησε εκτός έδρας των Ακριτών.

Ο προπονητής της Αναγέννηση Επανομής Γιάννης Μπαλασάς τόνισε: «Ηταν ένα δυνατό παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων με τεράστια ποιότητα. Στο πρώτο δεν μπήκαμε καλά. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος και θα μπορούσε να προηγηθεί στο σκορ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν καλύτεροι με διαφορά και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα τέρματα». 

Ο προπονητής των Ακριτών, Νίκος Μίντης τόνισε: «Παρότι είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο με αρκετές φάσεις, δοκάρια, υπεροχή σε όλα τα σημεία του γηπέδου και γενικά μια εικόνα που έδειχνε ότι η ομάδα ήξερε τι ήθελε μέσα στο γήπεδο, δεν είχαμε δυστυχώς το σκορ που δικαιούμασταν για μια ακόμη φορά. Χάσαμε από τραυματισμό και έναν πολύ σημαντικό παίκτη για την ομάδα μας στο 45' τον Γιώργο Δάλλα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος αντέδρασε και με την έμπειρη ομάδα που διαθέτει άρχισε να μας βάζει και αυτός προβλήματα. Στις φάσεις που δημιούργησε βρήκε τα γκολ και πάρα την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας δεν μπορέσαμε να βρούμε απαντήσεις και να ξαναμπούμε στο παιχνίδι. 

Είναι παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες και σήμερα η Επανομή είχε την ουσία. Υπάρχουν ακόμη έξι παιχνίδια και 18 βαθμοί για να διεκδικήσουμε. Θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.