Μπακασέτας: «Ήξερα πως κάτι χρωστάω στην Εθνική...»

Χάρης Εμμανουηλίδης26 Μαρτίου 2021

Ένα βαθμό από ατόφιο χρυσάφι πήρε η Εθνική Ελλάδος μέσα στην Ισπανία και ειδικότερα στη Γρανάδα, χάρη στο γκολ του Τάσου Μπακασέτα, από την άσπρη βούλα.

Ο σκόρερ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μιλώντας στην κάμερα του OPEN, στάθηκε στο ότι πίστευε πως θα σκοράρει παρά το γεγονός πως η μπάλα ήταν...βαριά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός:

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι, πάντα η αρχή παίζει σημαντικό ρόλο. Θέλαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τα καταφέραμε και είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου. Θα χαρούμε 1-2 μέρες και μετά θα σκεφτούμε πρώτα το φιλικό και μετά τον αγώνα με την Γεωργία που πρέπει να κερδίσουμε, αλλιώς δεν κάναμε τίποτα».

Για το χρυσό γκολ: «Ένιωσα σίγουρος πως θα βάλω το πέναλτι, μπορεί να ήταν βαριά η μπάλα αλλά ένιωθα καλά. Μου ήρθε στο μυαλό το πέναλτι με το Κόσοβο, αλλά ήξερα πως κάτι χρωστάω στην Εθνική. Είχα πίστη πως θα σκοράρω».

Ενώ ακόμα σημείωσε: «Στην ζωή πρέπει να ήμαστε ρεαλιστές, όταν εκπροσωπείς την χώρα σου, δεν μπαίνεις για να χάσεις. Μπαίνεις για το θετικό αποτέλεσμα, συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας, κάνουμε ότι μπορεί ο καθένας μας για να φέρουμε και πάλι την Εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις» και πρόσθεσε: «Αν δεν κερδίσουμε την Γεωργία, θα είναι σαν να μην κάναμε τίποτα με την Ισπανία. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη με την Γεωργία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.