Μπακασέτας: «Αγαπώ τον Σιώπη, τον πείραζα πως δε θα βάλει ποτέ γκολ»

Metrosport Team25 Μαρτίου 2023

Το εγκώμιο του Μανώλη Σιώπη έπλεξε ο Τάσος Μπακασέτας μετά τη νίκη της Εθνικής μας ομάδας με 0-3 επί του Γιβραλτάρ στο πρώτο παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2024.

Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» μίλησε για τη σημασία της νίκης στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης ενώ «έσταξε μέλι» και για τον συμπαίκτη του στην Τράμπζονσπορ. Ανέφερε ότι τον αγαπά πολύ λέγοντας πως είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και παράλληλα αποκάλυψε και τα πειράγματά του προς αυτόν πως δεν θα έβαζε ποτέ του γκολ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάσος Μπακασέτας στην κάμερα του Alpha:

«Πάντα σε τέτοιες διοργανώσεις θες να κάνεις καλή αρχή, έχεις αυτοπεποίθηση. Αυτά τα παιχνίδια έχουν πολλές παγίδες. Παίξαμε σοβαρά και πειθαρχημένα. Μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ.

Σίγουρα για εμένα το παν είναι να κερδίζει η Εθνική. Ξέρω τι ευθύνες μου αναλογούν αφού είμαι και αρχηγός. Αγαπώ τον Σιώπη, παίζουμε μαζί αρκετά χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν, τον πείραζα πως δε θα βάλει ποτέ γκολ, είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια όλα τα παιδιά θα δώσουν τα πάντα. Κάναμε μία νίκη, θέλουμε την πρόκριση, για αυτό θα παλέψουμε και θα βελτιωνόμαστε».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.