Μπαίνει στο χειρουργείο ο Κρέσπο

Metrosport Team03 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΑΟΚ δεν έχει διαθέσιμο το τελευταίο διάστημα έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες του, τον Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος αποτελεί την ήρεμη δύναμη της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ισπανού στόπερ οδήγησε στην απόφαση, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ της ομάδας, να μεταβεί στην Βαρκελώνη για να εξεταστεί από τον Ραμόν Κουγκάτ, επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελονα και να πάρει και μία δεύτερη γνώμη.

Τελικά οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς ο έμπειρος αμυντικός αναμένεται μέσα στην ημέρα να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, παρόντος του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου, Μάκη Παπασούλη, με στόχο να επανέλθει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις το συντομότερο δυνατό. Ακόμη, φυσικά, δεν μπορεί να εκτιμηθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο βρίσκεται στην Ισπανία όπου υποβλήθηκε σε νέο έλεγχο προκειμένου να καταρτιστεί το πρόγραμμα αποθεραπείας για τον τραυματισμό του στον τένοντα του ορθού μηριαίου. 

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εξετάστηκε από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα, Ραμόν Κουγκάτ κι από τη στιγμή που η συντηρητική θεραπεία δεν είχε τ’αναμενόμενα αποτελέσματα αποφασίστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση προκειμένου ν’ αντιμετωπιστεί το πρόβλημά του.Το χειρουργείο πρόκειται να πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας παρουσία του επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Μάκη Παπασούλη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.