Μπαίνει «σφήνα» η Σαραγόσα για Γκουιντέτι

Metrosport Team04 Ιανουαρίου 2021

Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος βρίσκεται προ των πυλών με πολλές ομάδες να βρίσκονται σε διαδικασία...«σαφάρι» ώστε να καλύψουν τις όποιες αδυναμίες υπάρχουν στα ρόστερ. Για τον Άρη, προτεραιότητα παραμένει η περίπτωση ενός φορ, που θα μπορεί να...βάλει την μπάλα στα δίχτυα, με μεγαλύτερη συχνότητα από ότι το κάνουν οι δύο υπάρχοντες.

Κάπως έτσι, ήρθε στο προσκήνιο η περίπτωση του Γιον Γκουιντέτι, ο οποίος αγωνίζεται στην Λα Λίγκα για λογαριασμό της Αλαβές. Μέχρι στιγμής, στην ισπανική ομάδα, δεν έχει καταφέρει να πάρει τις ευκαιρίες που θα ήθελε, καθώς δεν υπολογίζεται από τον Πάμπλο Μασίν. Τις προηγούμενες μέρες, υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Άρη,όμως αποτελεί μια περίπτωση πολύ δύσκολη, αν αναλογιστεί κανείς τις οικονομικές απαιτήσεις. 

Στην κούρσα για την απόκτηση του Σουηδού φορ, μπήκε και το Ανόβερο το οποίο τον γνωρίζει καλά, καθώς έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, με τον Γκουιντέτι να βλέπει με...θετικό μάτι την επιστροφή του στην Γερμανία. 

Δημοσιεύματα από την Ισπανία , κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Σαραγόσα, με τους ισπανούς να ψάχνουν περιπτώσεις φορ προκειμένου να λύσουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στο γκολ. Όπως και για τον Άρη, έτσι και για τους Ισπανούς, μεγάλο «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις αποτελεί ο μισθός του Γκουιντέτι, ο οποίος υπολογίζεται στο...εκατομμύριο. Οι δύο ομάδες, διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις καθώς έχουν «συνεργαστεί» και στο παρελθόν στις περιπτώσεις των Ντάνι Τόρρες και Μπουργκουί, παρόλα αυτά, η Αλαβές δεν συζητάει το ενδεχόμενο αποχώρησης χωρίς να έχει βρει πρώτα αντικαταστάτη.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.