Μπαίνει και ο Ιβάν Σαββίδης στην προετοιμασία για τον τελικό

Κώστας Πετρωτός20 Μαΐου 2021

Το μυαλό του Ιβάν Σαββίδη είναι στραμμένο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και χθες φρόντισε να στείλει ένα προς όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ (και όχι μόνο). Στην δημόσια τοποθέτηση που έκανε μέσω του OPEN για την ημέρα μνήμης του ποντιακού ελληνισμού, εμφανίστηκε φορώντας ζακέτα με το σήμα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο ομογενής επιχειρηματίας δεν θα απαρνηθεί την αγαπημένη του συνήθεια να κάνει ομιλία μέσω skype προς τους ποδοσφαιριστές μάλλον το βράδυ της Παρασκευής, ίσως όμως και ανήμερα του τελικού. 

Το βλέπει και σαν γούρι, κυρίως όμως γνωρίζει ότι οι δικές του ομιλίες πάντα πιάνουν τον σφυγμό των παικτών και τους ανεβάζουν τον δείκτη αυτοπεποίθησης. Πιθανόν, θα υπάρχει και μία υπόσχεση για παχυλό πριμ (ποτέ άλλωστε δεν έχε αποφύγει να επιβραβεύει τα κατορθώματα των παικτών του ΠΑΟΚ), το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είναι δίπλα τους, τους στηρίζει και ξέρει να εκτιμά την προσπάθεια που θα κάνουν. 

Τέλος, όπως είναι επίσης γνωστό, στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει εκπρόσωπος της οικογένειας, καθώς στον τελικό θα δώσει το παρών ο Γιώργος Σαββίδης που λογικά θα βρεθεί και για αρκετές ώρες στο ξενοδοχείο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.