Μπαιμάκης: Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείχνουμε υπευθυνότητα

Metrosport Team22 Ιανουαρίου 2021

Τέσσερα χρόνια συμπλήρωσε φέτος ο Πέτρος Μπαΐμάκης στον Ολυμπιακό Κυμίνων. Πρώτη ομάδα του ήταν οι Ελπίδες Χαλάστρας, ενώ αγωνίστηκε σε Λάρισα τρία χρόνια, Νίκη Βόλου στην Γ’ Εθνική, Ελασσόνα Δ’ Εθνική), Τηλυκράτη (Γ’ Εθνική), Αιγινιακό (Γ’, Β’ Εθνική), Αρη (Γ’ Εθνική με προπονητές τους Kάμπος, Καλαιτζίδη και Αναστόπουλο), Πιερικό, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας (Γ’ Εθνική) και Ολυμπιακό Κυμίνων (Α1 και άνοδος στην Γ΄ Εθνική), ενώ έπαιξε ακόμη στις μικτές της ΕΠΣΜ αλλά και στην Εθνική Νέων και παίδων.

Για την κατάσταση που βιώνουμε όλο αυτό το διάστημα λόγω του κορωνοΐού επισήμανε: «Προσπαθούμε να κρατηθούμε σε καλή κατάσταση, περιμένοντας να επιστρέψουμε στα γήπεδα. Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Από την μια θέλουμε να παίξουμε καθώς είναι κάτι που θα παίξει σημαντικό ρόλο και στην ψυχολογία μας, αλλά από την άλλη με γνώμονα και την υγεία μας είναι ριψοκίνδυνο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείχνουμε υπευθυνότητα με τον κίνδυνο πάντα να υπάρχει, να μεταφέρουμε τον ιό στα σπίτια μας. Για μένα το υγειονομικό πρωτόκολλο, με εβδομαδιαία τεστ δεν μπορεί να εφαρμοστεί στα ερασιτεχνικά σωματεία. Σωματεία που ξόδεψαν χρήματα και επένδυσαν στις ομάδες θεωρώ ότι θέλουν να παίξουν. Από την άλλη πολλά σωματεία είναι πιθανό να διαφωνούν καθώς θεωρούν ότι θα βγουν χαμένα στον οικονομικό τομέα αλλά υπάρχει και ο κίνδυνος για την υγεία όλων των εμπλεκομένων. 

Να πω ότι δεν είναι δυνατόν να γίνονται παιχνίδια Τετάρτη-Κυριακή καθώς οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές δεν βασίζονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για την επιβίωση τους, αλλά στην δουλειά τους και δεν μπορεί ο καθένας να αφήνει τις δουλειές του. Δικός μας στόχος από την αρχή ήταν η άνοδος. Να ευχηθώ να έχουμε καλή χρονιά και ο καθένας να επιδείξει ατομική ευθύνη ώστε να επιστρέψουμε σε αυτό που αγαπάμε»  

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.