Μπαγκαλιάνης σε Φετφατζίδη: «Κοίτα με...»

Metrosport Team08 Ιουλίου 2020

Ο Άρης ηττήθηκε με 2-4 από τον Ολυμπιακό, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό κίνητρο για τις δύο ομάδες και με τους «κιτρινόμαυρους» με αρκετές απουσίες για ένα ακόμα παιχνίδι.

Το τελικό 2-4 απέναντι στους «ερυθρόλευκους», διαμορφώθηκε από τον Πέτρο Μπαγκαλιάνη, ο οποίος σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και έγραψε το τελικό σκορ, αλλά αυτό ήταν ένα γκολ που όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν το χάρηκε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Δεν το χάρηκα πολύ το γκολ μου. Γιατί χάσαμε. Παίξαμε καλά ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε δοκάρι και φτιάξαμε φάσεις. Δεχθήκαμε το 0-2 στο τέλος του ημιχρόνου κι αυτό ήταν καθοριστικό. Διασκεδάζουμε όσο μπορούμε τα παιχνίδια. Εγώ με τον Μπακούτση παίρνουμε πολύτιμες εμπειρίες και μακάρι να πάμε καλύτερα στην συνέχεια. Παίρνουμε παιχνίδια που μας βοηθάνε είναι οδηγός για εμάς», δήλωσε αναφορικά με το γκολ το οποίο πέτυχε.

Για τα όσα του είπε ο Φετφατζίδης: «Μου είπε πριν την εκτέλεση του κόρνερ «μπορείς να το βάλεις;» Και του απάντησα: «κοίτα με...».

Για τα προβλήματα τραυματισμών του Σάσα αλλά και του Δεληζήση: «Εχουν παίξει σχεδόν όλα τα φετινά παιχνίδια, έχουν επιβαρυμένα πόδια, εμείς πρέπει να τρέχουμε και γι' αυτούς».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.