Μπαγκαλιάνης: «Να ανεβάσουμε τον Άρη ακόμη πιο ψηλά»»

Metrosport Team25 Ιουλίου 2020

Επιτυχημένη χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης μιλώντας στην κάμερα του Άρη καθώς η ομάδα κέρδισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και βρέθηκε μια ανάσα από τον τελικό κυπέλλου.

Ο παίκτης των «κιτρινόμαυρων» υποστήριξε ότι είναι χαρούμενος που πήρε ευκαιρίες και έδειξε πράγματα στον προπονητή του ενώ τόνισε ότι η απουσία των φιλάθλων ήταν αισθητή.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη φετινή χρονιά: «Η χρονιά είναι επιτυχημένη. Βγήκαμε Ευρώπη και φτάσαμε μια ανάσα από τον τελικό. Έκανα τα παιχνίδια μου και έδειξα κάποια πράγματα στον προπονητή και την ομάδα μου. Θα πρέπει να δουλέψουμε για τη νέα χρονιά και να φτάσουμε τον Άρη ακόμη πιο ψηλά».

Για το πόσο έλειψε η παρουσία του κόσμου του Άρη: «Και στα πλεί οφ αλλά και στο αγώνα Κυπέλλου, ο κόσμος ήταν αυτός που έλειψε περισσότερο. Με τον κόσμο δίπλα μας, έχουμε δείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε τους πάντες. Είμαστε μια δυνατή ομάδα. Εύχομαι να επιστρέψουν όσο πιο νωρίς στα γήπεδα και ειδικά στο γήπεδο μας, γιατί είναι ένα σημαντικό γρανάζι στη μηχανή μας»

Για το πόσο επηρέασε τον Άρη η αγωνιστική απραξία εξαιτίας της καραντίνας: «Στην καραντίνα δεν υπήρχε απραξία. Δουλέψαμε στο 100% γιατί μας είχε στείλει πρόγραμμα η ομάδα. Ψυχολογικά υπήρχε ένα θέμα με όλα τα παιδιά, γιατί δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τι έγινε στον κόσμο. Μόλις γυρίσαμε στα γήπεδα, όλο αυτό άλλαξε. Η διάθεση ανέβηκε στα επίπεδα που θέλαμε και δουλέψαμε για να επιστρέψουμε στο πρωτάθλημα δυνατοί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.