Μπάγερν Μονάχου: Ξανά σε καραντίνα ο ανεμβολίαστος Κίμιχ

Metrosport Team19 Νοεμβρίου 2021

Η Μπάγερν Μονάχου θα αγωνιστεί σήμερα (19/11) απέναντι στην Άουγκσμπουργκ για την Bundesliga χωρίς τον Τζόσουα Κίμιχ στην αποστολή της. Σύμφωνα με τη «Bild« δεν του επιτράπηκε η είσοδος στο ξενοδοχείο, διότι δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.

Παρά τη μεγάλη συζήτηση που έχει ξεσπάσει σχετικά με τον εμβολιασμό των κορυφαίων ποδοσφαιριστών, καθώς είναι πρότυπα για εκατομμύρια παιδιά, κάποιοι επιλέγουν να μην το κάνουν. Ο 26χρονος μέσος των Βαυαρών είναι μια τέτοια περίπτωση.

Ο προπονητής του, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, επιβεβαίωσε πως δεν θα ρίσκεται στην αποστολή της ομάδας ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης., λέγοντας χαρακτηριστικά: «Με τον Τζόσουα είναι ένα προληπτικό μέτρο αυτή τη στιγμή. Υπάρχει η υποψία ότι ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που έχει Covid-19. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα βγει το αποτέλεσμα σχετικά με το άτομο που βρίσκεται κοντά στον Τζόσουα. Θα έπρεπε να είναι σήμερα, αλλά δεν ξέρω 100%. Δεν ήταν μαζί μας σήμερα προληπτικά. Θα αποφασιστεί αργότερα σήμερα και θα μάθουμε περισσότερα».

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Κίμιχ μπα'ινει σε καραντίνα και δεν βρίσκεται στις υπηρεσίες του προπονητή του, καθώς πρόσφατα είχε μπει εκ νέου σε καραντίνα γιατί ο συμπαίκτης του Νίκλας Ζίλε βρέθηκε θετικός.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.