Μπαγερν Μονάχου: Τελειώνει τον Νάγκελσμαν, πρώτο φαβορί ο Τούχελ

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, υπάρχουν ραγδαίες εξελίξεις όσον αφορά την τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου. Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός δημοσιογράφος, η διοίκηση του κλαμπ σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να απολύσει τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν! 

Οι Βαυαροί μπορεί να απέκλεισαν την Παρί Σεν Ζερμέν στους «16», όμως στο πρωτάθλημα παρουσιάζουν αστάθεια στην απόδοσή τους. Την τελευταία αγωνιστική πριν την διακοπή για τα προκριματικά του Euro η Μπάγερν έχασε με ανατροπή από τη Λεβερκούζεν του Τσάμπι Αλόνσο και έπεσε στη δεύτερη, καθώς την προσπέρασε για έναν βαθμό η Ντόρτμουντ (53-52).


Μετά την ήττα από τις Ασπιρίνες ο Νάγκλεσμαν  τα «έχωσε» στους ποδοσφαιριστές του και αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε στη διοίκηση των πρωταθλητών Γερμανίας. Αν εν τέλει απολυθεί ο 35χρονος τεχνικός τότε ο Τόμας Τούχελ είναι το μεγάλο φαβορί για να τον διαδεχτεί. Ο έμπειρος κόουτς παραμένει ελεύθερος μετά την απόλυση του από την Τσέλσι τον περασμένο Σεπτέμβριο.

O Νάγκελσμαν ανέλαβε τον πάγκο της Μπάγερν το προηγούμενο καλοκαίρι, σήκωσε το πρωτάθλημα και μέχρι στιγμής έχει απολογισμό 60 νίκες, 14 ισοπαλίες και δέκα ήττες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.