Μπάγερν Μονάχου: Συνεχίζονται τα προβλήματα με τους ανεμβολίαστους παίκτες - Θετικοί Μότινγκ και Κίμιχ

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2021

Το θέμα με τους ανεμβολίαστους παίκτες της Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να απασχολεί την ομάδα και τα προβλήματα δεν σταματούν για τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν, καθώς ο Τσούπο Μοτίνγκ και ο Τζόσουα Κίμιχ βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, ενώ είναι δύο από τους πέντε ποδοσφαιριστές που αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Γερμανία, έχει αποφασιστεί από τη διοίκηση του γερμανικού συλλόγου να υπάρξει στάση πληρωμών στους παίκτες που δεν έχουν εμβολιαστεί, με τους Τζαμάλ Μουσιάλα και Σέρζ Γκνάμπρι να αλλάζουν γνώμη και να κάνουν την πρώτη δόση., σύμφωνα με το «Kicker».

Τόσο ο Κίμιχ, όσο και Τσούπο Μοτίνγκ θα λείψουν για 14 ημέρες λόγω καραντίνας, με αποτέλεσμα να χάσουν το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Μπαρτσελόνα (8/12) για το Champions League και τη μεγάλη αναμέτρηση για τη Bundesliga με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (4/12).

Μπάγερν Μονάχου: Ξανά σε καραντίνα ο ανεμβολίαστος Κίμιχ

Η απόφαση των διοικούντων της Μπάγερν να σταματήσουν να πληρώνουν τους ανεμβολίαστους ποδοσφαιριστές έχει σηκώσει αντιδράσεις από την πλευρά των αθλητών και των εκπροσώπων τους και τις επόμενες μέρες αναμένονται εξελίξεις, εκτός αν οι παίκτες αλλάξουν στάση και εμβολιαστούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.