Μπάγερν Μονάχου: Έρχεται αντιμέτωπη με τον... δήμιο της

Metrosport Team07 Ιανουαρίου 2022

Την Μπορούσια Μένχενγκλάντμπαχ αντιμετωπίζει απόψε (7/1) η Μπάγερν Μονάχου στο Αλιάνζ Αρένα, για την 18η στροφή της Bundesliga.

Επιμέλεια: Τηλέμαχος Περτσινίδης

Οι Βαυαροί θέλουν να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά και φαινομενικά ένας αγώνας κόντρα στην 14η ομάδα της βαθμολογίας, θα ήταν ιδανικός για να ξεκινήσουν με νίκη το 2022. Έλα όμως, που για την Μπάγερν δεν είναι, καθώς αντιμετωπίζει μια ομάδα που της έχει γίνει... εφιάλτης τα τελευταία χρόνια.

Τα «πουλάρια», τείνουν να μετατραπούν σε... δήμιο της πρωταθλήτριας Γερμανίας, με την πρόσφατη αναμέτρησή τους στο Μπορούσια Παρκ στις 27 Οκτώβρη του 2021, να λήγει με το εκκωφαντικό 5-0 υπέρ τους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός, πως εντός του 2021 οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν 5 φορές, με τους «Πρώσους» να κερδίζουν 3 παιχνίδια, ένα ματς να λήγει ισόπαλο και την Μπάγερν να παίρνει μόλις μια νίκη.

Εάν μάλιστα ανοίξουμε κι άλλο την «ψαλίδα», προσμετρώντας τους αγώνες από το 2017 και ύστερα, η Γκλάντμπαχ μετράει 7 νίκες έναντι 6 της Μπάγερν και δύο ματς έληξαν δίχως νικητή.

Ματς δίχως γκολ από το... 2014

Αναμφισβήτητα, τα μεταξύ τους ματς είναι αρκετά εντυπωσιακά. Τα τελευταία χρόνια η αγωνιστική άνοδος των «Πουλαριών» είναι εντυπωσιακή και οι Βαυαροί δεν περνάνε καθόλου ευχάριστα, όταν έρχονται αντιμέτωποι μαζί τους. Πάντως, τα παιχνίδια αυτά είναι και χορταστικά για τους θεατές, καθώς πάντα θα περιλαμβάνουν αρκετό θέμα και πολλά γκολ.

Μάλιστα, για να βρούμε το τελευταίο παιχνίδι που έληξε 0-0 ανάμεσα στους δύο συλλόγους, θα πρέπει να ανατρέξουμε στο 2014, όταν είχαν αναμετρηθεί στο Μπορούσια Παρκ, στις 26 του Οκτώβρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.