Μπάγερν Μονάχου: Ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με Νάγκελσμαν, αναλαμβάνει ο Τούχελ

Metrosport Team24 Μαρτίου 2023

Παρελθόν απο τον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου αποτελεί ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν την απομάκρυνση του 35χρονου κόουτς και παράλληλα την... αντικατάστασή του από τον Τόμας Τούχελ.

Τα χθεσινά δημοσιεύματα που έσκασαν σαν... βόμβα στον ευρωπαϊκό ποδόσφαρο και ήθελαν την Μπάγερν Μονάχου να βάζει τέλος στη συνεργασία της με τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν επιβεβαιώθηκαν πλήρως, μιας και οι Βαυαροί με... συνοπτικές διαδικασίες ανακοίνωσαν και επίσημα την απομάκρυνση του 35χρονου τεχνικού από τον πάγκο τους. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στο Μόναχο, ενώ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γερμανός δεν έκρυψε την έκπληξη και την απογοήτευσή του όσον αφορά την απομάκρυνσή του.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, ήταν αρκετά απρόοπτη, με τον ίδιο τον νεαρό κόουτς να μαθαίνει αρχικά την απόφαση της διοίκησης του club την ώρα που βρισκόταν σε... διακοπές για σκι στην Αυστρία. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Μπάγερν, η απόφαση απομάκρυνσης του Ναγκελσμαν πάρθηκε απο τον Ολιβερ Καν και τον Χασαν Σαλιχαμτζιτς, σε συνεννόηση με τον πρόεδρο του συλλόγου Χαρμπερτ Χάινερ. 

Ο Νάγκελσμαν ανέλαβε την Μπάγερν το καλοκαίρι του 2021, κατακτώντας ένα πρωτάθλημα και δύο Super Cup, ενώ φέτος στο Champions League μετρά οκτώ νίκες σε οκτώ παιχνίδια. Ακόμα κι έτσι ωστόσο, οι Πρωταθλητές Γερμανίας αποφάσισαν πως το μέλλον τους θα είναι πιο... λαμπερό με την ομάδα στα χέρια του Τόμας Τούχελ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από το κλαμπ με συμβόλαιο διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2025.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.