Μουζουράκης για πατέρα Αντώνιο: «Αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του»

Metrosport Team09 Ιουλίου 2023

Υπέρ του πατέρα Αντώνιου κατέθεσε ο τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης, μαζί με άλλους 14 μάρτυρες, την ώρα που ο ιδρυτής της Κιβωτού του Κόσμου αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες.

Σύμφωνα με την RealNews, ο καλλιτέχνης κατέθεσε μεταξύ άλλων πως «Δεν έχω καμία αμφιβολία για τον πατέρα Αντώνιο και σας λέω ότι, αν είχα γιο θα τον άφηνα στα χέρια του, επειδή εμπιστεύομαι το σχέδιο του Θεού. Εύχομαι η Κιβωτός να ξαναχτιστεί με τις πέτρες που της έριξαν».

Στην ίδια κατάθεση σημειώνεται ότι ο μουσικός γνώρισε τον πατέρα Αντώνιο του 2011 όταν άρχισε να βοηθά την Κιβωτό ως καλλιτέχνης, με συναυλίες αλλά και παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη παιδιά οπότε τη ζητούσα. Στην πορεία, σύμφωνα με τον μάρτυρα, απέκτησε πιο έντονη σχέση με τον πατέρα Αντώνιο. 

«Έγινε πνευματικός μου και σε κάθε επικοινωνία μαζί του ένιωθα και πιο ανάλαφρα. Θεωρώ ότι είναι ένας πνευματικός άνθρωπος και ένας άνθρωπος της αγάπης. Όταν ξεκίνησαν οι καταγγελίες για την Κιβωτό πίστεψα ότι κάποια σκοπιμότητα υπάρχει», κατέθεσε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.