Μούτας: «Ο Ρέμπε δεν ξέρει πού πηγαίνει, να του δοθεί χρόνος»

Metrosport Team12 Ιουνίου 2020

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Αρη, Δημήτρης Moύτας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» όπου μίλησε για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ρέμπε, ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε και για τα διαφορετικά δεδομένα που θα συναντήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Παράλληλα τόνισε πως ο Ρέμπε θα πρέπει να κριθεί σε βάθος χρόνου από τον Δικέφαλο, ανάλογα με τις αγορές, τις πωλήσεις που θα κάνει, αλλά και τις επιτυχίες της ομάδας σε αγωνιστικό επίπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πως είναι η κατάσταση στην Γερμανία με τον κορωνοϊό:

«Νομίζω τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην Γερμανία, ο κόσμος είναι πειθαρχημένος και οι συνθήκες στην Γερμανία επιτρέπουν να είναι πολύ χαλαρά τα πράγματα».

Για την συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ρέμπε:

«Προσωπικά δεν γνωρίζω τον Ολαφ Ρέμπε αλλά η πορεία του είναι γνωστή. Διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην Βόλφσπουργκ. Ο Ρέμπε είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον καθένα. Αν διαβάσουμε το βιογραφικό του, βέβαια δεν γνωρίζουμε τι αρμοδιότητες είχε ακριβώς σαν τεχνικός διευθυντής στην Βολφσμπουργκ, γιατί αν ήταν sport director και αν είχε αναλάβει τις αρμοδιότητες του Κλάους Αλοφς δεν μπορεί να κριθεί πετυχημένη η πορεία του. Όλα έχουν σχέση με αυτά που είχε υπογράψει στην Βόλφσμπουργκ. Η Βόλφσμπουργκ είναι μία ομάδα που είχε μπάτζετ 50-60 εκατομμύρια ευρώ την χρονιά. Από εκεί και πέρα αυτός ο άνθρωπος ήταν υπεύθυνος να διαλέξει έναν προπονητή και να δημιουργήσουν μαζί ένα ρόστερ».

Για τα διαφορετικά δεδομένα που θα συναντήσει στην Ελλάδα ο Ρέμπε:

«Το πλεονέκτημα που έχω εγώ απέναντι στον Ρέμπε, είναι ότι είχα πορεία πολλών χρόνων και ξέρω καλά το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Ρέμπε δεν έχει αυτές τις εμπειρίες και δεν ξέρει που πηγαίνει. Σίγουρα κάποιος θα μεσολάβησε να γίνει αυτός ο «γάμος», εκτιμώ ότι ο Ρέμπε κατέθεσε το πλάνο του και την φιλοσοφία και για τον συγκεκριμένο λόγο ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Το πως θα λειτουργήσει αυτή η σχέση θα το δείξει ο χρόνος. Για να πετύχει ο Ρέμπε πρέπει να έχει αποτελέσματα. Αν σε βάθος χρόνου καταφέρει και έχει πολλές καλές πωλήσεις και αγορές στην ομάδα του ΠΑΟΚ, σίγουρα θα τα χρεωθεί και αυτά».

Για την πορεία του Αρη:

«Ο Αρης την φετινή χρονιά τα πάει πολύ καλά, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα». 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.