Μωυσίδης: «Το σχέδιο του Δήμου Θεσσαλονίκης για την κακοκαιρία»

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2021

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μωυσίδης.

Ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης μίλησε ενόψει της κακοκαιρίας «Μήδεια» με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια στην πόλη.

Μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Μωυσίδης δήλωσε:

«Ο δήμος έχει μεριμνήσει ώστε κανένας συμπολίτης μας να μη μείνει στους δρόμους. Υπάρχει η δημοτική αστυνομία να κινείται όλες αυτές τις μέρες ώστε αν εντοπιστεί κάποιος να οδηγηθεί στη δομή και να έχει κρεβάτι και ζεστό φαγητό.

Αν και θα έχουμε ένα πολύ έντονο καιρικό φαινόμενο που θα ξεκινήσει από αύριο μεσημέρι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, έχουμε κάνει όλη την προετοιμασία σε ανθρώπινο δυναμικό. Έχουμε 6 αλατιέρες ώστε να κρατήσουμε τους μεγάλους οδικούς άξονες ανοιχτούς. Θα έχουμε και 6 μικρότερες αλατιέρες για τα «ορεινά» του δήμου. Έχουμε μεριμνήσει να μπουν και στους χώρους των νοσοκομείων. Έχουμε και 15 big banks του ενός τόνου και θα μπορούν οι δημότες να παίρνουν αλάτι και να ρίχνουν όπου χρειαστεί. Και ο ανθρώπινος μηχανισμός και τα μηχανήματα είναι σε ετοιμότητα. Να ξέρουν οι συμπολίτες μας ότι όλα θα πάνε καλά. Θέλω να παρακαλέσω όλους του Θεσσαλονικείς να απομακρύνουν από τα μπαλκόνια οτιδήποτε μπορεί να απειλήσει την ανθρώπινη ζωή. Τις τελευταίες μέρες είχαμε αποκόλληση τεσσάρων τεντών. Επίσης να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, ο παγετός θέλει προσοχή. Ας μη βγούμε από τα σπίτια μας αν δεν είναι ανάγκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.