Μούσιαρης για Σάντος, Λουτσέσκου και Πασχαλάκη

Metrosport Team23 Ιουνίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ και νυν της Γουάντι Ντέγκλα, Δημήτρης Μούσιαρης και αναφέρθηκε στον Σάντος, την Πορτογαλία, τον Λουτσέσκου, αλλά και τον Πασχαλάκη.

«Όλα είναι καλά εδώ. Όμως ο κύκλος κάποια στιγμή κλείνει και θα κοιτάξουμε για κάτι διαφορετικό. Προτεραιότητά μου είναι να μείνω στο εξωτερικό κι όχι να επιστρέψω στην Ελλάδα. Έχω έναν ακόμα μήνα συμβόλαιο με την Ντέγκλα», ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο για να προσθέσει για την Πορτογαλία του Σάντος:

«Όλοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ και γενικά οι φίλαθλοι στην Ελλάδα ξέρουν τις ικανότητες του Σάντος. Δεν πρέπει να ξεγράφουμε τους Πορτογάλους. Άλλωστε μιλάμε για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Η Πορτογαλία έχει παίκτες με προσωπικότητα και θέλω να δω πώς θα ανταποκριθούν οι παίκτες στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι με την Γαλλία. Ο Σάντος κάνει στοχευμένη δουλειά. Όλοι ήξεραν όταν πήγαιναν στο γήπεδο, ότι δύσκολα θα δεχτεί γκολ ο ΠΑΟΚ, ενώ θα έβρισκε με κάποιο τρόπο το δρόμο προς τα δίχτυα για να πάρει τη νίκη».

Για το αν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Λουτσέσκου με τον Σάντος:

«Δύο διαφορετικοί προπονητές. Ο Λουτσέσκου είναι ικανός τεχνικός και του εύχομαι να ξαναπετύχει το νταμπλ με τον ΠΑΟΚ».

Για τον Πασχαλάκη:

«Ο Πασχαλάκης δουλεύει σκληρά και έχει προσωπικότητα. Σίγουρα στην καριέρα ενός παίκτη και τερματοφύλακα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Ο Πασχαλάκης παρά τα σκαμπανεβάσματα της χρονιάς, κατάφερε να βγάλει αντίδραση στο τέλος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.