Μουσακόφσκι: «Οργανωμένος ο ΠΑΟΚ, δεν πήρε αυτό που ήθελε η Κράσνονταρ»

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2020

Την πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με την Κράσνονταρ σχολίασε στο Metropolis 95.5 ο Μιχαήλ Μουσακόφσκι.

Ο Ρώσος αναλυτής φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ ήταν καλός και οργαμωνένος στο παιχνίδι του. Παράλληλα τόνισε ότι η Κράσνονταρ δεν υποτίμησε τον ΠΑΟΚ αλλά δεν πήρε αυτό που ήθελε από το χθεσινό ματς.

Μεταξύ άλλων, ο Μιχαήλ Μουσακόφσκι δήλωσε:

Για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, οι δύο ομάδες ήταν νευρικές. Ο ΠΑΟΚ είχε καλή απόδοση, ήταν πολύ οργανωμένος. Περιμένω δύσκολο παιχνίδι και στην Τούμπα. Μου άρεσε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Αμπέλ Φερέιρα, όπως στο ματς με την Μπενφίκα έκανε τακτικές αλλαγές. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε αλλά υπάρχει και το δεύτερο ματς».

Ο ΠΑΟΚ ήταν άτυχος. Δεν είναι μόνο η φάση του πέναλτι αλλά σε δυο στιγμές που έπαιξαν ρόλο στο παιχνίδι. Να σταθούμε και στον Σαφόνοφ που ήταν πολύ κάλος. Η Κράσνονταρ έβαλε 7 γκολ στη Χίμκι και είχε πρόβλημα στη διαχείριση των συναισθημάτων. Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο ήρεμος».

Αν υποτίμησε η Κράσνονταρ τον ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν καλή η εμφάνιση της. Δεν διαχειρίστηκε σωστά το ματς μετά την εμφάνιση με τη Χίμκι. Σίγουρα δεν υποτίμησε τον ΠΑΟΚ, αυτό αποκλείεται. Είχε το περσινό παράδειγμα με τον Ολυμπιακό. Θα είναι διαφορετική και η Κράσνονταρ και ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο ματς».

Για τους παίκτες-κλειδιά: «Μου άρεσε ο Πέλκας ήταν πολύ επιθετικός, έδειξε γιατί έχει παίξει στην Εθνική Ελλάδας. Για την Κράσνονταρ, ο Σαφόνοφ που πολλοί λένε ότι θα είναι ο επόμενος Νο1 της Εθνικής Ρωσίας. Ο Καμπελά έχει θέματα με τους οπαδούς, μπορεί να παίξει στον άξονα και στα άκρα. Ο Βάντερσον αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, δεν ξέρουμε αν θα είναι στη ρεβάνς. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την Κράσνονταρ. Μαζί με τον Κλάεσον είναι οι παίκτες-κλειδιά της Κράσνονταρ».

Για το αν πήρε αντιδράσεις από την Κράσνονταρ: «Δεν μίλησαν με κάποιον από την Κράσνονταρ. Δεν αντιμετώπισαν χαλαρά τον ΠΑΟΚ γιατί είναι νωπό το πάθημα με τον Ολυμπιακό. Η Κράσνονταρ δεν πήρε αυτό που ήθελε, ο ΠΑΟΚ πέτυχε το εκτός έδρας γκολ. Έχει και το ντέρμπι με τη Σότσι πριν το ματς με τον ΠΑΟΚ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.