Μουρτζίλας: «Υπάρχει ανηθικότητα από κάποιους στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας»

Metrosport Team31 Μαρτίου 2021

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας, Στέργιος Μουρτζίλας, καταγγέλλει στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ως παράνομη την παρέμβαση του ταξίαρχου Γεώργιου Αδαμίδη κατά την εκλογική διαδικασία τονίζοντας παράλληλα ότι τηρούνταν όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό και η συγκέντρωση ήταν υπαίθρια. 

Αναλυτικά όσα είπε:

«Προγραμματίσαμε τη Γενική Συνέλευση με βάση το νόμο. Ενημερώσαμε εγγράφως την Αστυνομία και ουδέποτε μας το απαγόρευσαν. Την Κυριακή έμαθα ότι υπάρχει καταγγελία, δώσαμε εξηγήσεις και η καταγγελία κρίθηκε αβάσιμη. Κάναμε τη συνέλευση σε ένα ξενοδοχείο. Η μια καρέκλα με την άλλη είχε απόσταση τεσσάρων μέτρων σε απόσταση 1 με 1,5 στρέμμα ύπαιθρο. Με κάλεσαν στην αστυνομία το πρωί εκείνης της ημέρας και λάβαμε και ένα email ότι απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις, απαντήσαμε και δεν λάβαμε ξανά απάντηση. Πήγα στην αστυνομία και στην εισαγγελία. 

Όλοι διαπίστωσαν τη νομιμότητα της όλης διαδικασίας. Ξεκινήσαμε τη συνέλευση, κάνω το χαιρετισμό, ξεκινά η ψηφοφορία και έρχεται η αστυνομία και μου λέει έχουν εντολή να σταματήσουν τη διαδικασία. Σταμάτησε η διαδικασία. Υπάρχει ανηθικότητα στο ποδόσφαιρο της Ημαθίας, δεν μπορεί παράγοντες να καταγγέλλουν τη διαδικασία. Δεν μας έβαλαν πρόστιμο. Αφού είμαστε παράνομοι, γιατί δεν μας έβαλαν πρόστιμο; Ούτε στην Αφρική δεν γίνονται αυτά. Πώς γίνονται οι διαμαρτυρίες; Με τι άδεια; Κάναμε τα πάντα νομότυπα. Υπήρχε γιατρός, φύλαξη, γινόταν θερμομέτρηση». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.