Μουρίνιο: «Είναι το χειρότερο μου ξεκίνημα σε μία σεζόν ως προπονητής»

Metrosport Team29 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Ζοζέ Μουρίνο δεν έκρυψε την απογοήτευση του για την ήττα της Ρόμα από την Τζένοα με 4-1 και εκμυστηρεύτηκε πως είναι η χειρότερη αρχή που είχε ποτέ σε μία σεζόν.

Εχθές (28/9) το βράδυ η Τζένοα υποδέχθηκε την Ρόμα και οι δύο ομάδες θα θυμούνται για καιρό αυτή την αναμέτρηση αλλά για διαφορετικούς λόγους. Καθώς οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-1, έτσι η Τζένοα σκαρφάλωσε στην 11η θέση και αντίθετα η Ρόμα με 5 βαθμούς σε 6 αναμετρήσεις είναι στην 16η θέση και κοντά στην ζώνη υποβιβασμού.

Οι τζαλορόσι έχουν χάσει τους τρεις από τους έξι αγώνες της σεζόν, ενώ έχουν μόνο μία νίκη έως τώρα. Ο Ζοζέ Μουρίνιο έκανε την αυτοκριτική του και παραδέχθηκε πως είναι το χειρότερο ξεκίνημα μία σεζόν.

Αναλυτικότερα όσο είπε ο «The special one»: «Ήταν ένα παιχνίδι που όλα πήγαν άσχημα όμως δεν είναι η στιγμή για κριτικές. Θα πρέπει πρώτα να κοιμηθώ για να κάνω μετά μία βαθιά ανάλυση. Η συγγνώμη των παικτών στους οπαδούς; Ήταν πρωτοβουλία της ομάδας, ο σεβασμός είναι ιερός. Οι οπαδοί ξέρουν τι σκέφτομαι και τι αισθάνομαι, ότι ο πόνος είναι διπλός, για εμάς αλλά και για αυτούς.

Τώρα περιμένω από την ομάδα να τα δώσει όλα κόντρα στην Φροζινόνε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αν υπάρχουν αντιδράσεις από τον κόσμο, τότε θα πρέπει να έχουμε τη δύναμη για να παίξουμε με έξτρα πίεση.

Όταν έγινε 3-1 το σκορ, τελείωσε το ματς και ήρθε η απόλυτη καταστροφή, μερικές φορές συμβαίνουν αυτά.

Είναι το χειρότερό μου ξεκίνημα αλλά με εμένα για πρώτη φορά η Ρόμα έχει παίξει δύο διαδοχικούς ευρωπαϊκούς τελικούς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.