Μουρίνιο: «Δεν θα έπρεπε να έρθουν στο Γιουρόπα αυτοί που απέτυχαν στο Τσάμπιονς Λιγκ»

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

Παραπάνω από ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με 1-1 στην έδρα της Μπέτις για την φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ που παρότι αφήνει τους Ρωμαίους στην τρίτη θέση του γκρουπ, η πρόκριση είναι στο χέρι τους, χωρίς όμως ο Πορτογάλος να παραλείψει να πετάξει τα... βέλη του στην UEFA.

Συγκεκριμένα, η ιταλική ομάδα σε περίπτωση που έχανε χθες στην Ισπανία, θα γνώριζε αυτομάτως τον αποκλεισμό από την συνέχεια και με δεδομένο πως παρά το 1-0 που βρισκόταν πίσω στο σκορ, κατάφερε να ισοφαρίσει και πλέον χρειάζεται απλή νίκη εκτός έδρας στο Ελσίνικι και την τελευταία αγωνιστική που υποδέχεται την Λουντογκόρετς η Ρόμα θα πρέπει να πάρει καλύτερο σκορ από το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Βουλγαρία για να περάσει μπροστά σε πιθανή ισοβαθμία, αν φυσικά η βαλκανική ομάδα καταφέρει και κερδίσει την Μπέτις την επόμενη αγωνιστική.

Με αυτά τα δεδομένα, ο Μουρίνιο εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το τι κατάφεραν οι παίκτες του, τουλάχιστον μιλώντας για το δεύτερο ημίχρονο, αφού όπως ανέφερε χαρακτηριστικά συγκεκριμένα για τον Έιμπραχαμ και τον Μπελότι μετά την ανάπαυλα, επέστρεψαν στο γήπεδο με ... κόκκινα αυτιά (εννοώντας ότι τους τα τράβηξε στα αποδυτήρια), αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν.

Για να τελειώσει τις δηλώσεις του μετά το δύσκολο ζευγάρι αγώνων κόντρα στην Μπέτις, στο οποίο δεν κατάφερε να πάρει κάποια νίκη (γνώρισε την ήττα εντός έδρας με 1-2), ρωτήθηκε για το αν βλέπει την ισπανική ομάδα ως ένα από τα φαβορί απαντώντας πως : «Ναι, τους βλέπω σαν ένα από τα φαβορί, όμως στην επόμενη φάση έρχονται οι... αποτυχημένοι «καρχαρίες» του Τσάμπιονς Λιγκ. Και θα είναι σκληροί. Θεωρώ πως δεν θα έπρεπε να συμβεί αυτό, να έρθουν στο Γιουρόπα δηλαδή οι αποτυχημένοι του Τσαμπιονς Λιγκ, είναι όμως μια πραγματικότητα και θα έχει πλάκα. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε να βγούμε δεύτεροι και να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα. Αν όμως βγούμε τρίτοι, θα είμαστε εμείς ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Κόνφερενς.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.