Μουργκ: «Θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση κόντρα στον Ολυμπιακό»

Metrosport Team05 Νοεμβρίου 2023

Αποστολή στον Πειραιά: Γ. Ζαϊρης, Γ. Καστάνης

Ο Τόμας Μουργκ πήρε την ευκαιρία να παίξει βασικός από τον Λουτσέσκου και δικαίωσε τον Ρουμάνο τεχνικό για την επιλογή του. Μάλιστα, πιστώθηκε και την πρώτη ασίστ του. Ο Αυστριακός μίλησε στην Cosmote μετά το ματς:

Για το τι τους είπε ο Λουτσέσκου μετά την ΑΕΚ στην προετοιμασία για το ματς: «Τίποτα ξεχωριστό, όπως πάντα. Με την ΑΕΚ κάναμε ένα πολύ κακό ματς με την ΑΕΚ. Μπορείς να χάσεις ένα ματς όχι έτσι όμως, όπως μας είπε ο κόουτς. Και θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση κόντρα στον Ολυμπιακό».

Για την δική του παρουσία στην ενδεκάδα και τον ρόλο του στο ματς: «Μου είπε ότι θα παίξω, όχι κάτι ιδιαίτερο και να παίξω όπως στα προηγούμενα ματς. Ήταν ένα ντέρμπι, αλλά στο τέλος πρέπει να το δούμε σαν ένα ακόμη παιχνίδι».

Για την συμμετοχές του που έχουν ήδη φτάσει στις 14, με δύο γκολ και σήμερα και ασίστ: «Βιώνω καλά την φετινή σεζόν, όλοι ξέρουν ότι πέρυσι δεν ήταν πολύ καλά τα πράγματα. Από την προετοιμασία πάω καλά, είμαι υγιής η ψυχολογία μου είναι καλή, κάνω προπονήσεις. Και πρέπει να απολαμβάνω τα ματς και η ομάδα να συνεχίσει έτσι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.