Μουράφσκι: «Τυχερός ο Σβιντέρσκι που έπαιξε στην εθνική, καλό timing για τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team23 Ιουλίου 2021

Ο βετεράνος αμυντικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Άρη, Ματσέι Μουράφσκι, μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για την ανανέωση συμβολαίου του συμπατριώτη του, Κάρολ Σβιντέρσκι, με τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Μπορεί να έρθω στην Ελλάδα. Θυμάμαι να μιλάω κάποια ελληνικά. Ο Σβιντέρσκι είναι ένας καλός επιθετικός. Νομίζω είναι πολύ καλό για εκείνον, αλλά και για τον ΠΑΟΚ όμως που ανανέωσαν τη συνεργασία που έχουν».

Όσον αφορά στην εμπειρία που αποκόμισε ο Σβιντέρσκι στη συνύπαρξή του με τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι στην Εθνική Πολωνίας και το πρόσφατο Euro, ο Μουράφσκι σχολίασε:

«Ήταν καλό timing νομίζω. Ήταν βέβαια λίγο τυχερός ο Σβιντέρσκι γιατί είχαν προβλήματα επιθετικοί της Εθνικής όμως ο Μίλικ και ο Πιόντεκ. Έτσι πήρε περισσότερο χρόνο στην Εθνική. Είναι σε μια νέα κατάσταση πλέον αγωνίζεται στην Εθνική και παίζει καλά έχοντας περισσότερο χρόνο. Για κάθε παίκτη είναι θετικό αυτό. Όλοι έπαιξαν δίπλα στον Λεβαντόβκσι, σ’ έναν από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο και πήραν πράγματα. Ειδικά ισχύει για τους επιθετικούς όπως είναι ο Σβιντέρσκι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.