Μουντιάλ: Τεράστια νίκη - πρόκριση για το εκπληκτικό Μαρόκο

Metrosport Team01 Δεκεμβρίου 2022

Καναδάς και Μαρόκο τέθηκαν αντιμέτωποι σε ένα παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον κάτι που φάνηκε με το ξεκίνημα του αγώνα. Τελικά αυτοί που πανηγύρισαν ξέφρενα ήταν οι Μαροκινοί καθώς επικράτησαν με 1-2 και εξασφάλισαν μια πανάξια πρόκριση και μάλιστα ως πρώτοι.

Μόλις στο 4ο λεπτό ο Ζίγιες άνοιξε το σκορ για τους Μαροκινούς μετά από λάθος του Μπόργιαν ενώ το 0-2 έκανε ο Ελ Νεσιρί με ωραίο σουτ δίνοντας φτερά στα πόδια των Αφρικανών. Ωστόσο μια άτυχη στιγμή έγραψε τον... επίλογο του πρώτου ημιχρόνουμε τον Αγκέρ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της χώρας του και το σκορ ημιχρόνου να είναι 1-2.





Στο δεύτερο μέρος αν και οι Αφρικανοί ήταν άνετοι λόγω της νίκης τους φάνηκε να καταβάλλονται από το άγχος με τον Καναδά να παρουσιάζει εξαιρετική εικόνα στο παιχνίδι και να πιέζει σε όλο το 45λεπτο για να πάρει τον τιμητικό βαθμό της ισοπαλίας. Η φάση που έφτασε πιο κοντά ήταν στο 72' όταν δύο ποδοσφαιριστές των τυπικά γηπεδούχων βρέθηκαν πάνω από την γραμμή αλλά ο Χάτσινσον έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.