Μουντιάλ: Στην αντεπίθεση ο Φαν Ντάικ μετά τα σκληρά σχόλια του Φαν Μπάστεν

Metrosport Team27 Νοεμβρίου 2022

Η Ολλανδία απογοήτευσε με την κακή της εμφάνιση στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στο Εκουαδόρ και δεν ήταν λίγοι οι Ολλανδοί που άσκησαν σκληρή κριτική στην ομάδα του Φαν Χάαλ. Ένας από αυτούς ήταν ο θρυλικός επιθετικός, Μάρκο Φαν Μπάστεν, ο οποίος έβαλε στο «στόχαστρο» τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο αμυντικός της Λίβερπουλ.

Ο Φαν Μπάστεν καταλόγισε ευθύνες στον αρχηγό της Εθνικής Ολλανδίας για το γκολ που δέχτηκαν οι «οράνιε» αναφέροντας πως: « Ο Φαν Ντάικ απλώς στεκόταν και κοιτούσε τον επιθετικό να σουτάρει. Τι κοιτούσε; Έπρεπε να πάει πάνω του. Αυτός τον άφησε απλά να σουτάρει.». Στην συνέχεια αμφισβήτησει και την ηγετική ικανότητα του αμυντικού της Λίβερπουλ συμπληρώνοντας πως: «Δεν ηγείται. Δεν φροντίζει για τίποτα στην ομάδα. Κάνει απλώς έναν θόρυβο και δεν λεει τίποτα. Μόνο αυτό κάνει.»

Για τα σχόλια του τρεις φορές κατόχου της Χρυσής Μπάλας ρωτήθηκε στις δηλώσεις του ο Φαν Ντάικ, ο οποίος δεν δίστασε να περάσει στην αντεπίθεση. «Δεν νομίζω να έχει πει ποτέ κάτι θετικό, άρα τι να κάνω εγώ για αυτό; Είναι εύκολο να μιλά κανείς από το στούντιο.» ανέφερε, ενώ για την κριτική που δέχτηκε από τον Φαν Μπάστεν για την ανικανότητά του να ηγηθεί της ομάδας συμπλήρωσε: «Αποτυγχάνω ως αρχηγός; Τι θέλετε να κάνω με αυτή την πληροφορία. Βγαίνω πάντα μπροστά και ηγούμαι της ομάδας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.