Μουντιάλ: Ο Μέσι δεν έχει κερδίσει ποτέ τον Εμπαπέ

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2022

Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ μπορεί να είναι συμπαίκτες στην Παρί Σεν Ζερμέν ωστόσο την Κυριακή (18/12 17:00) θα τεθούν αντίπαλοι για να διεκδικήσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο με την χώρα του ο καθένας. Μάλιστα αυτή η φορά είναι η 4η που θα τεθούν αντιμέτωποι Εμπαπέ και Μέσι αφού από πέρυσι είναι συμπαίκτες.

Στις τρεις προηγούμενες ο Εμπαπέ παραμένει αήττητος μια σε επίπεδο εθνικών ομάδων και δύο σε επίπεδο συλλόγων. Η πιο παλιά χρονικά ήταν το 2018 στο προηγούμενο Παγκόσμιο Κύπελλο όταν συναντήθηκαν στους «16» σε μια ματσάρα όπου είχαν επικρατήσει οι «τρικολόρ» με 4-3 με τον Εμπαπέ μάλιστα να σκοράρει δύο φορές.

Τα άλλα δύο παιχνίδια ήταν την σεζόν 2020/2021 όταν είχαν βρεθεί και πάλι στους «16» αλλά του Champions League και η Παρί Σεν Ζερμέν είχε προκριθεί κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Στο πρώτο παιχνίδι η Παρί Σεν Ζερμέν, συνέτριψε την Μπαρτσελόνα στην Βαρκελώνη με 4-1 με τον Γάλλο να κάνει χατ τρικ και τον Αργεντινό να πετυχαίνει ένα γκολ. Στον επαναληπτικό στο Παρίσι οι δύο ομάδες μένουν στο 1-1 με τους δύο άσους να βρίσκουν δίχτυα.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.