Μουντιάλ: Ο λόγος που ο Βαλμπουενά έβαλε «χέρι» στον Εμπαπέ

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2022

Για την εμμονή του Κιλιάν Εμπαπέ να αναλαμβάνει τις στημένες φάσεις μίλησε ο Ματιέ Βαλμπουενά στην γαλλική Equipe. Ο παίκτης του Ολυμπιακού ανέφερε πως ο καθένας πρέπει να έχει τον ρόλο του στην ομάδα, τονίζοντας πως ο νεαρός επιθετικός θα πρέπει να απεμπλακεί από τις εκτελέσεις.

Μπορεί να πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες του κόσμου, όμως ο σούπερσταρ της Παρί είναι αποδεδειγμένο πλέον πως... δεν το έχει με τα στημένα και με αφορμή το παιχνίδι κόντρα στην Αυστραλία στο οποίο το απέδειξε για ακόμη μια φορά, ο πρώην διεθνής με την Εθνική Γαλλίας εξέφρασε την σκέψη του.
 
«Ο Κίλιαν δεν είναι ειδικός, αυτό φαίνεται στην τεχνική του χτυπήματος. Γιατί να τα εκτελεί εκείνος; Όλοι πρέπει να μένουν στον ρόλο τους. Έχει τόσες άλλες ικανότητες, άλλα προσόντα, αλλά απέχει πολύ από το να είναι ο ιδανικός γι’ αυτό. Τα στημένα είναι τόσο σημαντικά σήμερα, που για μένα χρειάζεσαι μια πολύ ξεκάθαρη ιεραρχία και ιδανικά έναν αριστεροπόδαρο κι έναν δεξιοπόδαρο. Αν είναι στο γήπεδο ο Γκριεζμάν, θα πρέπει να είναι αυτός, με την τεχνική του κατάρτηση. Υπάρχουν και άλλοι όπως ο Ντεμπελέ ή ο Τεό Ερνάντες» ήταν η τοποθέτηση του Βαλμπουενά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.