Μουντιάλ-Νεϊμάρ για Μέσι: «Τον πειράζω ότι θα τον κερδίσω στον τελικό»

Στέφανος Αβραμίδης16 Νοεμβρίου 2022

Τελικό Βραζιλία-Αργεντινή ονειρεύεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 ονειρεύεται ο Νεϊμάρ με αντίπαλο τον Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος πειράζει τον Αργεντινό συμπαίκτη και φίλο του ότι θα τον νικήσει στον τελικό.

Ο Νεϊμάρ ευελπιστεί να φτάσει με τη «Σελεσάο» στον τελικό του Μουντιάλ 2022 και να το κατακτήσει έχοντας αντίπαλο τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν Ζερμέν και παλιότερα στην Μπαρτσελόνα.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι το μεγαλύτερο όνειρό μου. Όλοι προφανώς έχουν ελπίδες στο Μουντιάλ και δεν είναι αγχωμένοι, αλλά ενθουσιασμένοι. Όλοι θέλουν να είναι στο Μουντιάλ.

Με τον Μέσι δεν το συζητάμε πολύ, αλλά μερικές φορές αστειευόμαστε ότι διασταυρώνονται οι δρόμοι μας στον τελικό. Του λέω ότι θα γίνω πρωταθλητής και θα τον κερδίσω και γελάμε. Το να παίζεις μαζί του, όπως και με τον Κιλιάν είναι τεράστια ευχαρίστηση. Είναι δύο σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Ο Μέσι θεωρείται εδώ και καιρό ο καλύτερος στον κόσμο», δήλωσε στον Guardian ο Νεϊμάρ.

«Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι γεμάτο εκπλήξεις. Υπάρχουν ομάδες που απροσδόκητα φτάνουν πολύ μακριά ακόμα και στον τελικό, ομάδες που πολλοί δεν πιστεύουν σε αυτές. Αλλά πιστεύω ότι τα φαβορί είναι η Αργεντινή, η Γερμανία, η Ισπανία και η Γαλλία. Νομίζω ότι αυτές οι τέσσερις μαζί με τη Βραζιλία είναι ικανές να φτάσουν στον τελικό» πρόσθεσε ο Βραζιλιάνος αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.