Μουντιάλ: Μεγάλη νίκη για την Αυστραλία, μπήκε δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2022

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Αυστραλία επί της Τυνησίας με 1-0 και μπήκε δυναμικά στο κόλπο για την πρόκριση. Το γκολ του Μίτσελ Ντιούκ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης ήταν αρκετό για τα «κανγκουρό» την ίδια ώρα που οι Τυνήσιοι θα τα παίξουν όλα για όλα κόντρα στην Γαλλία.


Η Αυστραλία μπήκε δυναμικά στον αγώνα, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Ντάχμεν. Η πρώτη φορά που το έκανε ήταν στο 23ο λεπτό, όταν μετά την σέντρα του Γκούντουϊν, η μπάλα κόντραρε, ο Ντιούκ αντιλήφθηκε την πορεία της και με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Το γκολ αφύπνισε την Τυνησία, η οποία βγήκε μπροστά και μπόρεσε να απειλήσει σε κάποιες περιπτώσεις την εστία του Ράιαν, χωρίς όμως να καταφέρνει να σκοράρει. Στο 40' το σουτ του Ντάγκερ κόντραρε και πέρασε εκτός, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Εμσκανί σπατάλησε μοναδική ευκαιρία για τους Τυνήσιους.

Στο δεύτερο μέρος, η Αυστραλία οπισθοχώρησε στο γήπεδο δίνοντας μέτρα στους Τυνήσιους οι οποίοι για μεγάλο μέρος δεν μπόρεσαν να τα αξιοποιήσουν κατάλληλα, έως το 70ο λεπτό που πήραν ρίσκα και δημιούργησαν κάποιες τελικές, χωρίς όμως και πάλι να μπορέσουν να φτάσουν σε κάποιο τέρμα.

Παρά την μεγάλη προσπάθεια τον Τυνήσιων, οι Αυστραλοί κατάφεραν να κρατήσουν το αποτέλεσμα μέχρι τη λήξη του αγώνα και πλέον παίζουν δυνατά για πρόκριση, η οποία μπορεί να έρθει ακόμα και με ισοπαλία κόντρα στην Δανία την τελευταία αγωνιστική, αν το άλλο σημερινό παιχνίδι του ομίλου λήξει ισόπαλο. Αντίθετα, οι Τυνήσιοι βρίσκονται στα σχοινιά, και μόνο η νίκη κόντρα στην Γαλλία την τελευταία αγωνιστική μπορεί να τους δώσει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής Γαλλία-Τυνησία και Δανία-Αυστραλία θα διεξαχθούν την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 17:00.




Οι συνθέσεις:

Τυνησία (Τζαλέλ Καντρί, 3-4-3): Ντάμεν, Μπρον (74' Κεσχρίντα), Μεριά, Ταλμπί, Ντρέγκερ (46' Σάσι), Σκιρί, Λαϊντουνί (67' Καζρί), Αμπντί, Σλιτί, Τζεμπαλί (74' Μπράουν), Μσακνί.

Αυστραλία (Γκρέιαμ Άρνολντ, 4-3-3): Ράιαν, Κάρασιτς, Σούταρ, Ρόουλς, Μπέιτς, Μόι, Ιρβάιν, ΜακΓκρί (64' Μακλάρεν), Λέκι (85' Μαμπίλ), Ντιουκ (64' Κρούστιτς), Γκούντγουι (85' Μπάκου).

Δείτε τις βαθμολογίες, το πρόγραμμα, τα στατιστικά αλλά και στοιχηματικές προβλέψεις για το Μουντιάλ, κλικάροντας εδώ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.