Μουντιάλ: Καθαρό τελικά το γκολ του Λαουτάρο -Το στοιχείο που μαρτυρά την «σφαγή»

Metrosport Team23 Νοεμβρίου 2022

Ήττα σοκ υπέστη η Αργεντινή από τη Σαουδική Αραβία και η πρόκρισή της από τον όμιλο πλέον δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη. Πάντως, μπορεί συνολικά η εμφάνισή της να μην έπεισε και τόσο, ωστόσο το ένα από τα τρία γκολ που ακυρώθηκαν στον χθεσινό αγώνα, έπρεπε να μετρήσει σύμφωνα με τις νέες εικόνες που κυκλοφορούν και έχουν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

Η αμφιλεγόμενη φάση έγινε στο 27ο λεπτό, όταν o Λαουτάρο Μαρτίνεζ σκόραρε, έπειτα από κάθετη μπαλιά, όμως το γκολ που πιθανότατα να «σφράγιζε» το παιχνίδι ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Όπως έδειχνε το ειδικό γραφικό που έδειξε η μετάδοση και βάσει αυτού αποφασίστηκε να μην μετρήσει το γκολ, ο ώμος του παίκτη της Ίντερ δεν καλυπτόταν από τον αμυντικό που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του. Ωστόσο με γυμνό μάτι φαινόταν πως ένας άλλος αμυντικός της Σαουδικής Αραβίας ίσως να ήταν πιο πίσω στο γήπεδο από αυτόν που μάρκαρε τον σκόρερ.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο μια φωτογραφία στην οποία μπήκαν γραμμές στο στιγμιότυπο που γέννησε τις υποψίες και φαίνεται πως όντως ο Λαουτάρο καλυπτόταν, με αποτέλεσμα η ακύρωση του γκολ να μοιάζει με «σφαγή» για πολλούς φίλους της Αργεντινής. Αυτό που χρεώνεται ο VAR είναι το γεγονός πως αντί να βάλει τις γραμμές σε όλη την άμυνα, απομόνωσε τον σκόρερ με τον πιο κοντινό του αμυντικό, την ίδια ώρα που ένας άλλος παίκτης έκανε το γκολ της Αργεντινής στο 27ο λεπτό καθαρό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.