Μουντιάλ: Ιάπωνες ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύριζαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο

Metrosport Team24 Νοεμβρίου 2022

Η Ιαπωνία κατάφερε να συνοδέψει την πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ με μια τεράστια νίκη, ανατρέποντας το σκορ απέναντι στους Γερμανούς, με τους Ιάπωνες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς όχι μόνο στις κερκίδες του γηπέδου... αλλά και στους δρόμους του Τόκιο.

Χιλιάδες φίλαθλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγύρισαν με τη ψυχή τους τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η Εθνική τους ομάδας με ένα ιδιαίτερο τρόπο, καθώς όλοι περίμεναν στην άκρη του δρόμου και μόλις άναβε το φανάρι για του πεζούς ξεσπούσαν σε φωνές, πανηγυρίζοντας στη μέση του δρόμου.

Οι Ιάπωνες καθάρισαν και τα αποδυτήρια μετά τη νίκη επί της Γερμανίας

Οι Ιάπωνες μπορεί να πανηγύρισαν με τη ψυχή τους την τρομερή ανατροπή που πέτυχε η Εθνικής τους ομάδας απέναντι στη Γερμανία, αλλά δεν παρέλειψαν να κάνουν αυτό που ξεκίνησαν από την αρχή του Παγκοσμίου Κυπέλλου... να μαζέψουν τα σκουπίδια από τις εξέδρες μετά το τέλος του αγώνα.

Σε ανάλογη κίνηση προχώρησαν και οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μετά την επικράτηση επί των "πάντσερ" καθάρισαν τα αποδυτήριά τους, ενώ άφησαν μπουκάλια νερού, τρόφιμα origami σύμβολο καλής τύχης και μακροζωίας στη χώρα τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.