Μουντιάλ - Αζάρ: «Θα ήμουν χαζός να τσακωθώ με τον Βερτόνχεν, είμαστε ενωμένοι»

Metrosport Team29 Νοεμβρίου 2022

Μετά την αναπάντεχη για τους Βέλγου ήττα από το Μαρόκο, το κλίμα δεν μοιάζει καλό στα αποδυτήρια της ομάδας αφού πολλά λέγονται με τους παίκτες να ρίχνουν... κατηγορίες ο ένας στον άλλον και να διαρρέει μάλιστα ότι υπήρξε και φραστικό επεισόδιο μεταξύ των ποδοσφαιριστών με τους ψυχραιμότερους να παρεμβαίνουν.

Κάτι που διέψευσε ο Εντέν Αζάρ που παρευρέθηκε στην συνέντευξη τύπου σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα και αναφέροντας μεταξύ άλλων πως τίποτα από όσα γράφτηκαν δεν συνέβη. Ενώ για τον τρόπο που αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές της χώρας ο Αζάρ τόνισε πως είναι όλοι ενωμένοι όπως πάντα κάτι που θα φανεί στο γήπεδο την Πέμπτη κόντρα στην Κροατία. 

Αναλυτικά όσα είπε: "Δεν συνέβη τίποτα σπουδαίο μετά το Μαρόκο. Έχουν γραφτεί πολλές ανοησίες και ψέματα. Μιλήσαμε όλοι και είπαμε πως πρέπει να παίξουμε καλύτερα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς.

Χθες είχαμε μία καλή συνάντηση και συζήτηση, όλοι είπαμε αυτά που είχαμε να πούμε και τώρα πρέπει να κερδίσουμε την Κροατία. Είμαστε όλοι ενωμένοι, ακόμα κι αν έχουμε πολλά άσχημα πράγματα. Πάντα ήμασταν ενωμένοι. Θα το δείξουμε την Πέμπτη".

Ερωτηθείς για το φημολογούμενο περιστατικό, απάντησε γελώντας: "Δεν τσακωθήκαμε. Δεν θα τολμούσα να τσακωθώ με τον Βερτόγκεν. Δεν είμαι χαζός να τσακωθώ μαζί του. Είναι πολύ ψηλότερος από μένα. Στα αποδυτήρια μόνο ο προπονητής μιλούσε".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.