Μουντιάλ 2022: Παίζει για την επιβίωση της η Αργεντινή

Metrosport Team26 Νοεμβρίου 2022

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται και σήμερα η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τους δεύτερους αγώνες των ομάδων των Γ' και Δ' ομίλων εκεί όπου ξεχωρίζουν η Αργεντινή και η Γαλλία. Το πρόγραμμα, όπως και τις υπόλοιπες μέρες, αρχίζει στις 12:00 με τον πρώτο αγώνα της ημέρας και τελειώνει με τον αγώνα των 21:00.

Το ματς της Τυνησίας με την Αυστραλία είναι αυτό το οποίο ανοίγει την αυλαία της σημερινή ημέρας στις 12:00. Οι Τυνήσιοι προέρχονται από την ισοπαλία της πρεμιέρας κόντρα στην Δανία (αποτέλεσμα κολακευτικό για τους Ευρωπαίους βάσει εμφάνισης) ενώ η Αυστραλία παρά το γρήγορο γκολ της επί της Γαλλίας δεν απέφυγε την ήττα.

Η δράση θα συνεχιστεί με τον αγώνα της Πολωνίας με την Σαουδική Αραβία στις 15:00. Οι Σαουδάραβες πέτυχαν την ίσως μεγαλύτερη έκπληξη που έχει σημειωθεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο σοκάροντας την Αργεντινή την οποία υποχρέωσαν σε ήττα με 2-1, ενώ σήμερα κόντρα στους Πολωνούς θα αποδειχτεί αν η εμφάνιση της πρεμιέρας ήταν ένα «πυροτέχνημα». Από την άλλη, η παρέα του Λεβαντόφσκι, δεν έπαιξε καλά με το Μεξικό και παρά το πέναλτι που έχασε ο στράικερ της Μπαρτσελόνα, δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας στην πρεμιέρα τον οποίο πήρε και σήμερα καλείται να ανεβάσει «στροφές».

Η Γαλλία και η Δανία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στις 18:00 στο ίσως πιο ποιοτικό, βάσει FIFA Ranking, παιχνίδι της ημέρας. Η Δανία πρέπει να έχει μια σαφώς πιο βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με την πρεμιέρα αν θέλει να διεκδικήσει την νίκη κόντρα σε μια Γαλλία που παρότι δέχθηκε πρώτη γκολ με τους Αυστραλούς, χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης νίκησε με 4-1. Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί ένα σαφώς πιο αξιόπιστο τεστ για τους «τρικολόρ» οι οποίοι καταλογίζονται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί.

Τέλος, στις 21:00 η Αργεντινή αντιμετωπίζει το πάντα αξιόμαχο Μεξικό και μετά το κάζο της πρεμιέρας δεν έχει περιθώριο για νέες απώλειες, αφού σε περίπτωση ήττας αποχαιρετούν πρόωρα την διοργάνωση, αν στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μεταξύ της Πολωνίας και της Σαουδικής Αραβίας υπάρξει νικητής. Ο Μέσι και η παρέα του ξέρουν πλέον πως δεν θα πρέπει να υποτιμήσουν κανέναν αντίπαλο και ειδικά τους Μεξικανούς που παρότι δυσκολεύτηκαν να δημιουργήσουν κόντρα στην Πολωνία, έχουν την ποιότητα και την ταχύτητα στην επίθεση για να απειλήσουν, ενώ την εστία τους υπερασπίζεται ο «εξαδάκτυλος» Οτσόα.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής 26/11:

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.