Μουντιάλ 2022: Σκέψεις της FA να αποσύρει το «It's Coming Home» γιατί... προσβάλει τους αντιπάλους

Metrosport Team05 Μαΐου 2022

Το «Football's Coming Home», το «soundtrack» των φίλων της εθνικής Αγγλίας από το 1996 ως και σήμερα, χαρακτηρίστηκε προσβλητικό προς τις άλλες χώρες από ανθρώπους της FA, η οποία σκέφτεται να το αποσύρει ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ.

«Η FA αφουγκραζόταν πάντοτε τα αρνητικά στοιχεία του τραγουδιού, δίνοντας έμφαση στο ότι πρόκειται απλά για ένα τραγούδι ελπίδας. Ωστόσο, υπάρχει η αίσθηση ότι ίσως είναι η ώρα να αλλάξει αυτό.

Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και μία τεράστια ευκαιρία στο Κατάρ, συνεπώς ίσως είναι καλύτερο να κοιτάξουμε μπροστά αντί για πίσω. Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν συμπεριλαμβάνεται στην αντιπαράθεση, αλλά ίσως να έχει κι εκείνος ανάμικτες αναμνήσειος από το 1996 αφού έχασε το καθοριστικό πέναλτι που μας πέταξε νοκ-άουτ από τα ημιτελικά.

Το Sweet Caroline έγινε τεράστιο hit στο περασμένο Euro και είναι το υποψήφιο για να γίνει ο ανεπίσημος ύμνος της εθνικής μας. Δεν έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο, αλλά είναι εξαιρετικό τραγούδι που σε κάνει να νιώθεις όμορφα και δεν βγάζει κανέναν αρνητισμό», αναφέρουν οι πηγές της Sun από την ομοσπονδία.

Gazzetta.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.